Já pořád říkám, že Jon je Nedův :-) První povídka tohole kola, kterou jsem přečetla, takže nevím, jak ty ostatní, ale tahle je povedená. To že je krátká vůbec nevadí, víc slov by bylo zbytečných.
Konečně Benjen, jsem moc rád, že si ho někdo vybral za vypravěče příběhu. Sám pořád doufám, že Martin, nám ještě jeho příběh v knize trochu více otevře. Povídka každopádně výborná, je sice trochu kratší, ale děj zato více odsýpá. Atmosféra, zápletka a i pojetí příběhu jsou moc dobré. Hlavně však musím pochválit osobitý a neotřelý přístup. Sám jsem od začátku měl svou představu jaký bude závěr povídky, ale autor pro mě připravil konec tak nečekaný... prostě dost dobrý.
Komentáře
První povídka tohole kola, kterou jsem přečetla, takže nevím, jak ty ostatní, ale tahle je povedená. To že je krátká vůbec nevadí, víc slov by bylo zbytečných.
Povídka každopádně výborná, je sice trochu kratší, ale děj zato více odsýpá. Atmosféra, zápletka a i pojetí příběhu jsou moc dobré. Hlavně však musím pochválit osobitý a neotřelý přístup. Sám jsem od začátku měl svou představu jaký bude závěr povídky, ale autor pro mě připravil konec tak nečekaný... prostě dost dobrý.