tak Narrenturm je celkem dobré jsem tedy zatím v páte kapitole a latiny tam zatím moc není :) příběh dobře šlape dobře Husitská epopej od Vondrušky mě zatím baví malinko víc- nejvíc mě baví linka Jošta a Rožmberkova a jeho slouhy a naopka mě celkem irituje Adam je to kvalita a doporučuju obě
Teď jsem dočetl dvě knihy od Khaleda Hosseiniho a moc se mi to líbilo. Někdo sice tvrdí, že je to účelově sladkobolné, ale to mi nevadí.
Chystám se na dvě knihy od Esslemonta. Četl jsem od něj Noc nožů a celkem se mi to líbilo. Snad nebudou Návrat Rude gardy a Kamenný meč horší. Četli jste to někdo, líbilo?
@Chmur Co si od Hosseiniho četl? Já Lovce draků i Tisíc zářivých sluncí a taky se mi to moc líbilo. Hory odpověděly jsou v plánu. Já mám všeobecně pro Afganistán slabost (hrozně bych tam chtěla jet, ale vždycky mi do toho vleze nějaká válka).
@Chmur Návrat Rudé Gardy jsem už dočetl a líbilo se mi to, hlavně pokud sis nevšiml toho obřího spoileru co je pro tuhle knihu v hlavní sérii, tak budeš asi dost koukat, Na Meč z kamene se chystám hned potom co dočtu Potoky krve. (Jo, začal jsem Malaz číst znovu a tentokrát mě to fakt chytlo) :-) Hlavní sérii už mám dočtenou také. A v lednu by mělo vyjít Forge of the Darkness, myslím že je to přeložené jako "Stvoření temnoty" ale nejsem si jistý.
@Chmur Já už jsem to četla před nějakou dobou a ještě jsem si to dala cvičně v AJ, takže už si úplně podrobnosti nepamatuju, ale trochu natažený mi přišel Lovec draků. Ale četly se dobře obě dvě.
Komentáře
Husitská epopej od Vondrušky mě zatím baví malinko víc- nejvíc mě baví linka Jošta a Rožmberkova a jeho slouhy a naopka mě celkem irituje Adam
je to kvalita a doporučuju obě
Chystám se na dvě knihy od Esslemonta. Četl jsem od něj Noc nožů a celkem se mi to líbilo. Snad nebudou Návrat Rude gardy a Kamenný meč horší. Četli jste to někdo, líbilo?
Mimochodem, mate nekdo nejake dobre tipy na historicke romany (fikci)? Co je vase nejoblibenejsi kniha v tomto zanru?
@Hildegarda Diky moc, to je presne to co jsem hledal.