Tady nějak nevím co ani napsat... Výborný příběh, skvěle napsaný, že jsem hltal každou řádku textu. Naprosto fascinující. Atmosféra i dialogy jsou prostě úchvatné. Ovšem neuvěřitelně temné, chladné a tvrdé. Povídka je hustá, že za každou řádkou jsem čekal další krvavější a hrůznější tajemství. Ještě teď cítím na patře chuť hořkých mandlí a zoufalství. Z příběhu nebudu nic prozrazovat, to si musí každý přečíst sám. Ohromně silný zážitek. Na konci nějak nevím, cena za pomstu je vykoupena příliš vysokou cenou. Výborná povídka, kterou si určitě přečtu ještě jednou a vychutnám si tu silnou hořkost emocí znovu.
Tak tady prosím o pokračování, tuhle vražednou jízdu jsem si škodolibě užívala, i když nemusím fanatickou Aryu, tady naopak její činy působily naprosto přirozeně a vůbec ne fanaticky, těšila jsem se na každou další položku ze seznamu :twisted: a tragický konec mě dostal, bojím se, aby Martin neměl v plánu něco podobného.
Ačkoliv se jedná o povedenou povídku, některým pasážím jsem moc nevěřil. To, že se Arya až moc jednoduše dostávala ke svým obětem, mi také přišlo divné. Ale děj byl vymyšlený pěkně, taková krutá povídka, u které jsem rád, že je to jen povídka a doufám, že takhle nějak to nedopadne i v písni. :twisted:
Každopádně plusové body budou za poslední dvě věty! :weirwood:
Komentáře
Výborný příběh, skvěle napsaný, že jsem hltal každou řádku textu. Naprosto fascinující. Atmosféra i dialogy jsou prostě úchvatné. Ovšem neuvěřitelně temné, chladné a tvrdé. Povídka je hustá, že za každou řádkou jsem čekal další krvavější a hrůznější tajemství. Ještě teď cítím na patře chuť hořkých mandlí a zoufalství. Z příběhu nebudu nic prozrazovat, to si musí každý přečíst sám. Ohromně silný zážitek. Na konci nějak nevím, cena za pomstu je vykoupena příliš vysokou cenou.
Výborná povídka, kterou si určitě přečtu ještě jednou a vychutnám si tu silnou hořkost emocí znovu.
Každopádně plusové body budou za poslední dvě věty! :weirwood: