@Nevada k tomu ešte aj Iron Fist, Luke Cage, Jesssica Jones a Defenders seriál. Netflix nám dokopy dá 5 Marvel seriálov, neviem či sa tešiť alebo obávať.
To jsem ani nevěděla (ale taky žádný z těch dalších komiksů neznám). Ale jak se těším na "dnes" odvysílanou Agent Carter, tak ze záplavy komiksových seriálů zrovna odvařená nejsem.
@Nevada Ti dva první vystupovali třeba v Dokonalém spidermanovi (Taková divná týmovka, kdy jich tam asi 5 maká pro SHIELD... a dávali/dávají to o víkendu před osmou asi na Coolu).
@JoeGyry Podle mě Carterová není slabá, mě se to dost líbilo.. Analogový špionský vybavení, sexy agentka protivka, Jarvis, Stark, pomalý autohoničky.. Jsem i rád že to není hned o formování SHIELDu, to přijde asi na řadu až později.
Mně stačila upoutávka na Radiožurnálu, kde zazněla scenáristická perla: "Ryba byl správný chlap. Zaslouží si, abychom vyšetřili jeho smrt pořádně." (zatímco ostatní jsou nýmandi, takže na jejich smrt sere Bílý tesák) Řekla jsem si, že to nejspíš bude další typická ukázka české produkce, bez které se obejdu.
@M1on omg, ono to fakt bude? Bojím se, že na kvality ani úspěchy původního seriálu to nenaváže ani náhodou, Saul byl super vedlejší postava, ale koukat na seriál postavený výhradně na něm...ehm ne dík :)
Co říkáte na Chrismas special Doctor Who... Osobně by mi nevadilo, kdyby to ukončili o scénu dřív... A ten konec ala Počátek... Btw. Ta Shauna nebo jak se jmenovala mě přišla jako dobrá náhrada Clary, ta hodně padla přes celou serii... už to není impossible girl....
Komentáře
http://www.edna.cz/edna-novinky/co-chystaji-britove-34-novych-serialu-ze-spojeneho-kralovstvi/
Kdo to četl??? může napsat o čem to je???
Řekla jsem si, že to nejspíš bude další typická ukázka české produkce, bez které se obejdu.