Povídka č. 2 (9. kolo) - Ice & Fire

upraveno 4. ledna 2015 v Povídky

Komentáře

• Po dlouhé době mi byla Arya celkem sympatická? :)

P.S. při představě zlovlka o velikosti koně, jak si oblizuje papulku a hostinský mu s ledovou tváří servíruje flákotu, jsem málem spadla ze židle =D
    P.P.S. Gendryho svedla Melisandra?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Dreamer Nejen svedla, dokonce ho pouty a pijavicemi přivedla na S/M stezku a slibovala mu i hrátky s ohněm. Dan s Davidem by ti to jistě vysvětlili.
  • upraveno 7. ledna 2015
  • pro mě dost divoké a málo pravděpodobné, (hlavně, že potkala všechny spokojené a živé :-)) ale děkuji za počtení :-)
  • Divoka jizda toto :D skoda, ze to nezabihalo za hranici dobryho vkusu casteji. Bylo to prehnane, ale nadsazky tam mohlo byt jeste vic. Zpocatku jsem stale vahala, zda se jedna o parodii ci ne. Jak se tam u Zimohradu vsichni stastne sesli :)) scen, co me pobavily, bylo vice.
  • upraveno 8. ledna 2015
    No nevím, jestli to skutečně bylo myšleno jako nadsázka? V tom případě jsou moje smysly asi značně otupené, já to brala síše jako Martinem nezlomený optimismus :)
  • Pokud to jako nadsazka mysleno nebylo, pak....vse, co jsem napsala puvodne v pochvalnem tonu, vyzniva ponekud.. jinak. No pockame si na vyjadreni autora a ja pevne doufam, ze pravda bude na me strane :anxious:
  • jako nadsázka vtipné počtení, v takovém podtónu "co se od Martina nikdy nedočkáme aneb fans verze happy endu" ale teď vážně, příběh mi přišel takový zmatený a ukvapený, něco jako shrnutí na konci knihy, možná pro příště by bylo lepší, kdyby si autor pohrál s jednotlivými situacemi a více je prokreslil, fantazii na to určitě má a abych jen nekritizovala tak oceňuji, že se autor snažil vyhnout opakování stále stejných slov, jednotlivé věty byly slohově pěkně zvládnuté, a náznaky na knihu se mi taky líbily :-)
  • Mi to nepřipadá jako nadsázka, ale že je to myšleno naprosto vážně. Ten bezbřehý optimismus je pěkný, ale provedení poněkud pokulhává. Je to docela mišmaš.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Náhodou, je to fanfikce, ne všechno musí být krutě vážné a krutě reálné. Mi se to líbilo, stejně tak jako jazyk a jeho bohatost. Na druhou stranu lehce pokulhává provedení, zejména pak čárky a tečky, respektive mezery mezi a za nimi. Místy to na mě působilo jako souhrn událostí, jediná věc, která mi přišla divná i vzhledem k tomu, že to je nadsázka, byla to, že Arya odvypráví všechno co se stalo, když byla v Braavosu, ale když přijede na Zimohrad neví, že tam jsou Boltoni, i když se pak tváří, že to vlastně celé byl plán - trošku divné. Ale jinak se mi to líbilo. :-)
  • Dlho som nečítal nič tak hrozné :D či už nereálne alebo technicky zlé :D keď som si prečítal Pána deviatich kráľovstiev tak som mal dooosť ! :D Jediné čo chválim je, že to nebolo moc dlhé, takže som sa netrápil až tak moc ;)
  • upraveno 7. dubna 2015
  • dakujem za vase nazory... je to trosku zamotana poviedka,lebo s pisanim len zacinam... snad sa v dalsom kole polepsim ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.