:D nie :D .. nečakám .. len kebyže na to povieš áno alebo nie tak nemusím rozmýšľať, či to nepovedal niekto na druhom konci sveta .. Iba sa tým snažím priblížiť k správnej odpovedi ..
@Nevada mě přijde poněkud nefér když tady lidi jen tak náhodně pálí jedno jméno za druhým (bez jakéhokoli opodstatnění proč si to myslí) s myšlenkou že na pokus číslo 59845 se možná konečně trefí.
To že zúžim okruh možnosti priblíži k odpovedi nielen mňa ale aj ostatných, takže nie, nemyslím si že je to nefér .. a tým, že ty povieš že nie, tak aspoň nebude nikto hádať nikoho z nich ..
A keď poviem, že či to bol niekto z čiernych bratov a ty mi povieš že áno, neznamená to že som uhádol. Po mne môže prísť niekto iný a povedať potom rovno Edd a uhádnuť .. nieje to tipovanie ale dopracovávanie sa k odpovedi ... teda podľa mňa .. takže ak s tým teda nesúhlasíte tak s niečím takým samozrejme prestanem ..
@Peterko Já s tebou souhlasím, mě to taky nepřijde nefér a přesně tohle si myslím i já, že to pomůže prakticky všem. Jen mě v tu chvíli napadlo se tě zeptat, jestli to myslíš tak či onak, chápej. ;-)
Komentáře
@Peterko a nepřijde ti to k ostatním poctivě tipujícím poněkud nefér?