Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1120121123125126172

Komentáře

• hm, hm :) já mám pětku ráda, ale že bych se přece jen ještě mrkla na trojku?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo teď jsme to řešili na jednom fórum. Ono to bude opravdu jen RoE a ne Complete, takže soutok tam nebude. Mě zmátl jeden screenshot, na kterém byli ohniví elementálové, oni tam prej dřív byli jako neutrálové, což jsem nevěděl.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Denebola Pětka trojka jsou srovnatelný, nejlepší dva díly série.
  • upraveno 14. prosince 2014
    V pětce se blbě nastavovali mapy pro multiplayer př, hrač s hráčem vs počítač s počítačem bylo asi jen (4 mapy????). respektive rozdělení hráčů a vybrání frakce záleželo na mapě, takže se to moc nedalo ovlivnit.
  • To je obrovská hrací obrazovka nebo nepohyblivá ozdobná tapeta do pokojíčku? V obou případech je ta představa skvělá, akorát nevím, kde bych vzala dostatečně velkou zeď :-x
  • Podle mě jsou nejlepsi Heroes 4. Ale moc dobre vím, v jaké jsem menšině a kolikrát už jsem za tento názor byl proklat. Ale prostě pohyblivej a funkcni Hero, vícero strategických moznosti atd... Proto sem si to zamiloval
  • A jaké jsou vlastně Heroes 6? Já jsem se k nim ještě nedostala.
  • A hrál někdo z vás někdy Heroes 3.5: WoG? :twisted:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Denebola Ve druhým kole jsem se na to vyflák, nudilo mě to.
  • @danebola to stejne, vypadalo to zprvu pekne, ale ani nezaujalo ani nebavilo...
  • @Mellien mne taky nejvíc bavila čtyrka, nejsi sám :-)
  • Pořídil jsem si teď Alien Isolation a nemůžu proti tomu říct špatné slovo. Naprostá pecka. Takže kdo má rád Vetřeleckou tématiku a rád se bojí, tak můžu jenom doporučit.
  • upraveno 18. prosince 2014
    @Dlady Já se nerad bojim takže nic pro mě. =D
    Ta hra se celá tváří fakt dobře. Vypadá dobře. Má skvělou atmosféru.
    Ale ten příbeh dost pokulhává a hlavně ten konec. Ten je na pěst.
  • Já jsem teprve prošel misí v nemocnici, takže je předemnou ještě daleká cesto do konce :-) Příběh je sice o ničem, ale tahle hra si to může dovolit, příběh je tu podle mě až to poslední. Hraju to na PS4 a prostředí je prostě parádní, do toho ta atmosféra. Já jsem spokojen :-)
    upraveno 20. prosince 2014
    Úvod do hry. Možná trochu spoilerovitý, ale po tomhle videu tu hru tak strašně moc chci!
  • upraveno 5. ledna 2015
    @Montezuma3 Já už to asi nerzojedu :/
  • upraveno 5. ledna 2015
    Vidím, že Akademie stále levituje 8-)
    Zdá se mi to, nebo je tam nějak moc budov? Oproti pětce, šestku jsem nehrála (ale ta snad obrazovky měst ani neměla, pokud vim). Zajímalo by mě, jestli je to způsobeno větším počtem potvor, nebo to jsou takové ty budovy s vychytávkama... Asi spíš to druhé dle názvů... Anebo je to jen obrázkem :D
    Každopádně obrázky pěkné.

Víte, na co jsou ty portály? To bude nějaká teleportace mezi městy nebo něco?
  • upraveno 5. ledna 2015
    I když nějaký hry na UE3 jsem rozjel
    Borderlands - v druhý lokaci přestalo bavit
    BioShock Infinite - dohrál s mindfuckem nakonci až jsem si musel něco přečíst co tím chtěl Ken Levine říct
    Batman: Arkham Asylum - Zabloudil jsem a nevěděl kam dál => přestalo bavit
    Dishonored - dohrál jsem (nejlepší mise byla na večírku)
    Mass Effect - v půlce hry mě to přestalo bavit, proto jsem ostatni díly nehrál.
    Mass Effect 3 - demo multiplayer
    Medal of Honor 2010 - přestalo bavit
    Medal of Honor: Airborne přestalo bavit
    Mirror's Edge - hrál jsem docela dlouho, pak mi to přišlo na jedno brdo => přestalo bavit
    Rock of Ages (video game) - Super nápad sice jsem to nedohrál, ale musí to být dobrá zábava v multiplayeru
    Sherlock Holmes: Crimes and Punishments - suprová hra, ale nedohrál, lagovalo to (v budoucnu si to zopáknu pokud na to nezapomenu.)
    SMITE - zajímavá moba při větší bitce lagy
    Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - na tungglu se to jeden čas dost hrávalo
  • hele co jsem našel

@CervenKa
    Na jednotky je to 10 budov. 8 potvor + 2 stroje
    A potom radnice, Div (speciální budova za Ashanu slzu) a potom

Obrané stavby: 2 Haven, 3 Academi (hrad, obrané věže,..)

Budovy na suroviny 3 (obchod, 1 surovina za den, 1 vzácná surovina za den)

Budovy pro hrdiny
    5 Haven (hospoda, magická věž, posílení magie světla, stáje, posílení diplomacie)
    4 Academi (hospoda, magická věž, zdvojnásobení many na týden, více kouzel ve věži)

A dodatečné budovy pro hrdiny:
    2 Haven (cech zlodějů - umožňuje špehovat města ostatních hráčů, portál)
    4 Academi (cech zlodějů, recyklace artefaktů, nakupovaní svitků - asi kouzla ,portál)
    portál by měl fungovat tak, že pokud je ve městě postavený, může se do něho teleportovat hrdina poté, co použije příslušné kouzlo.
  • @Montezuma3 Děkuji za podrobnou odpověď. Je to hodně podobné tomu, co si pamatuju, i když si vybavuju třeba na stroje jednu budovu.
    upraveno 6. ledna 2015
    He he, tak Smite už má taky svůj první cinematic trailer

No ale na ty z lolka to zatím ještě nemá no :D
  • Overlord II, mě baví být tak krásně zlý! :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha Už viem, čím sa budem baviť keď budem mať kopu dôležitejších povinností =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.