Proč mi to připomíná ten klasický vtip: Sedí dvě dědkové v parku a jeden z nich filozofuje: "Ta dnešní generace je hrozná - mluví vulgárně, nechce se jí pracovat, nepouští staré lidi v autobuse sednout,..." A druhý dodá: "... a nejhorší na tom je, že už k ní nepatříme!"
Já právě nejsem žádnej škarohlíd, co tráví mnoho hodin denně rozčilováním se nad situací dnešních náctiletých. V mnoha ohledech mi jenom přijdou strašně směšní a říkám si "pane bože, snad jsem nebyl takovej píčusek" (pravděpodobně byl, ale naštěstí jsem poslouchal Offspringy a GreenDay místo "Bobra" a "Niki Mináž"). A právě to myslím tak globálně, jejich vyjadřování je jenom částí toho všeho. Nehledě na to že dnešní virtuální generace prostě neumí komunikovat (a kurvení češtiny je opět jenom špička ledovce). Prostě když si děcka mezi s sebou píšou o přestávce přes messengera, tak je to špatný. (vím od známé učitelky).
Mně ani nevadí to studium do predmetu, který chci dal rozvíjet, i když toho není málo, ale to, ze stejný kvanta řeším i tam, kde ty předměty snad od června uvidím už jen z rychlíku :D proto je to celkem chytlavé :D
Komentáře
Sedí dvě dědkové v parku a jeden z nich filozofuje: "Ta dnešní generace je hrozná - mluví vulgárně, nechce se jí pracovat, nepouští staré lidi v autobuse sednout,..."
A druhý dodá: "... a nejhorší na tom je, že už k ní nepatříme!"
Nehledě na to že dnešní virtuální generace prostě neumí komunikovat (a kurvení češtiny je opět jenom špička ledovce). Prostě když si děcka mezi s sebou píšou o přestávce přes messengera, tak je to špatný. (vím od známé učitelky).
http://auto.bazos.cz/inzerat/42350104/Chaapaai.php