@Nevada Práveže inde ich nemal, takže to Crossguard Lightsaber vyniklo. Ak to myslíš všeobecne, že tam nemali byť, len ten človek to tak cítil, to je pravda, mohlo to byť aj tak.
@M1on Ak by ho bolo málo, to teda mohli práve použiť tú alternatívu, že tie žiarovky pôjdu od čepele a nemusí tam byť ten kov. :D Zdá sa, že môžeme len čakať na nejaké oficiálne vysvetlenie.
@Gepeto: Já to samozřejmě myslel tak, že spodní "výčnělky" technika, výčnelky dopředu světelná čepel, abych nemusel vymýšlet "odolný kov". Jinak samozřejmě můžem zvažovat, jestli je lepší jednoduchá "příčka", "kolečko" jako má třeba katana, nebo "koš" jako má třeba palaš. - A ano, také "lepší" v jakém významu - Co to účelnosti bych asi světelný meč přirovnal ke kataně (sečná a výsledek souboje neplyne ze síly úderu, ale z rychlosti)? Z hlediska vzhledu (no, to je dost osobní, ale to ukázané se mi nelíbí)? Nebo na efekt (Jasně, Maul těžil z efektnosti soubojů, zahnutý Dookuův meč z osobnosti herce :o),... a celkem věřím, že ta moje "trnová" varianta by dala šanci choreografům soubojů efektně vykrýt útok a odzbrojit soupeře). Bohužel je to celé "co by kdyby", protože už to takhle asi spatlali a je to neměnné.
Špatně, špatně, špatně....hodně hodně moc špatně :( Emilia hrozná, hrozná, hrozná, hrozná, ten gumovej panák Kyle Reese, nenenenenene....auč, nečekala jsem, že to bude až tak bolet :spike:
Komentáře
@M1on Ak by ho bolo málo, to teda mohli práve použiť tú alternatívu, že tie žiarovky pôjdu od čepele a nemusí tam byť ten kov. :D Zdá sa, že môžeme len čakať na nejaké oficiálne vysvetlenie.
- A ano, také "lepší" v jakém významu - Co to účelnosti bych asi světelný meč přirovnal ke kataně (sečná a výsledek souboje neplyne ze síly úderu, ale z rychlosti)? Z hlediska vzhledu (no, to je dost osobní, ale to ukázané se mi nelíbí)? Nebo na efekt (Jasně, Maul těžil z efektnosti soubojů, zahnutý Dookuův meč z osobnosti herce :o),... a celkem věřím, že ta moje "trnová" varianta by dala šanci choreografům soubojů efektně vykrýt útok a odzbrojit soupeře).
Bohužel je to celé "co by kdyby", protože už to takhle asi spatlali a je to neměnné.