Ah ten Constantine, je to dobré ale nemá to nejaký spoločný príbeh ktorý by spájal všetky časti dokopy. Ale to je mate je perfektné, až dnes som si uvedomil že ten herec daboval Kenwaya z Black Flags. Úplne by sa mi aj hodil do AC filmu ak by sa rozhodli spracovať aj pirátov.
@Everett_Young Na Barovskyho jsem zapoměl. Teď ještě jetli zabije Jaxe Nero (V ideálním případě Nero zabije Jaxe, Nera zabije zbytek SAMCRo) nebo Indian hills nebo ho zatkne Jarryová.
@M1on Ja som to videl, keď to premiérovali na JOJke. Zaujímavý koncept, ale už po pár epizódach ma to nudilo (pravda, to som bol ešte mladší) a jediné, prečo som to kukal, bolo to, že čo ich zabíja. Tak som začal aj druhú sériu. Potom som už len čas od času videl epizódu sem, epizódu tam. Zrazu tam nejakéí ľudia žili a mali čitateľský klub, inokedy tam bola vedecká základňa, zrazu tam boli akési alternatívne reality, kde mal ženu a nemal ženu a minulosť a flešbeky a predstavy a kukal som na to, či by mi tá motanica dávala zmysel, keby som to kukal. Potom som si prečítal, že to, čo som sa chcel dozvedieť tam aj tak nevysvetlili a malo to priblblý koniec, takže už som sa ani nikdy neplánoval vrátiť.
Komentáře