Nejoblíbenější postava

upraveno 10. dubna 2014 v Akce a hlasování
Jaká je vaše nejoblíbenější postava?
můj žebříček
1 Tyrion
2 Arya
3 Rob
A nesnáším
1 Malíček
2 Ceresei
3 Jakýkoliv Frey
24

Komentáře

• @Krisa Myslím že Daenerys se vzhlédla v Túrinovi - ať se snaží o sebevětší dobro, vždycky to skončí blbě =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Túrina mi ani nepřipomínej :'-(
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa "Zabijte všechny starší 12 let".
    Takže holčičko, tobě včera bylo 13? Tak sorry, naše převeledobrá Kalísí nám nařídila tě zabít, stejně tak tatínka a maminku. A tobě chlapečku že je 11 a půl? Tak skvělý, právě jsme tě osvobodili od zlého světa otrokářů, nyní můžeš žít v novém svobodném světě, kde pravda aláska vítězí nad lží a nenávistí. No tak jsme ti zabili tatínka, maminku a sestřičku, ty toho naděláš, fracku rozmazlenej, copak nechápeš, jak velký krok je to pro lidstvo? Jsi svobodný. tak a teď mi koukej přinést trochu vína, nějak mám po tom osvobozování sucho v krku a ať to švihá.
    @flanker.27 K tomu jí zajisté donutily okolnosti :D
    (Vždyť říkám, že jí ta snaha o dobro krapítek nevychází)
    upraveno 26. listopadu 2014
    @Krisa Ano, Kalísovci to vždycky myslí dobře a dopadne to katastrofou, ale to jim nebrání to myslet při nejbližší příležitosti eště líp :)
    @flanker.27 Přesně tak :D
  • Mezi Targaryeny Baelor Kopílam, Rhaegar, mistr Aemon,... a na opačné straně spektra budou takové ty postavy typu Danny, její bratřík a tatík.
  • Spousta lidí obdivuje veliké dobyvatele jako byl např. Alexandr Veliký. Přitom při uskutečňování jejich plánů umírali tisíce lidí a ještě více jich bylo posláno do otroctví. Daenerys se v rámci prostředí, které autor popisuje, chová zcela normálně. Potrestala ty, kteří jí kladli odpor. Předpokládám, že s tím věkem, to bylo myšleno orientačně. Měli zabít každého muže (myslím, že o vraždění dívek v knize nebyla řeč, ale nejsem si tím zcela jist). Samozřejmě, že je to z našeho pohledu kruté a nespravedlivé. Nicméně byla to reakce na to, co nechali otrokáři udělat jiným nevinným lidem. Nepřipadá mi, že by se Daenersy choval hůř a krutěji, než většina jiných postav v knize. Je to pořád dokola, někteří lidé jí nemůžou přijít na jméno a stále dokola omílají ty samé argumenty.
  • @Chmur Vítej mezi živými.
    To se dá říct i obráceně: Někteří lidé ji milují a stále dokola omílají ty samé argumenty :)
  • @Chmur Hele ho, jen co se někdo naveze do Daenerys, ser Chmur Barristan je zpět :-)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 28. listopadu 2014
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Sansu taky nikdo nemá rád, protože to je naivní holka. A Danny je to samé, Targaryen neTargaryen. :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :D
    To je koledníček, jak pěkně provokuje. :-P
  • @flanker.27: Zajímavé...
    @Chmur: Však ona vyrazí bojovat s Jinými...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Mikjan Tak stářím umře Emilia Clarke =D
  • upraveno 29. listopadu 2014
  • Já bych Danaerys neřadil mezi ani jednu krajní skupinu (oblíbence versus zlosyni a zlodcery). Mně u ní chybí určitá konzistence v přerodu od krve draka, která přivírala oči nad vším zlem, k Matce Tereze ve stylu pat a mat. Osobně ji ale zazlívám, především její špatné chování k nejvěrnějším následovníkům, ve srovnání s osobami, které ji jen pochlebují a chtějí využít.

Oblíbenci
    1. Eddard Stark
    2. Baristan Chrabrý Selmy
    3. Davos Cibuloví Řitíř
    Zloduši
    1. Cersei
    2. Malíček
    3. Hora, která jede
  • Pravda, opravím to
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.