Mě se líbí ten Tyrion, tady není takový dobračisko jako ten seriálový - už od pohledu :) A Danina ruka.. Natýkají jí prsty no, akorát si nesundá prstýnky. :)
@MissUtahraptor To chápem, všeobecne schvaľujem takýto výzor. Len hovorím, že ja osobne som si ju predstavil tak kalokagatijsky :D Ako princezničku v "nepasujúcom" zbroji, aby ju nepriatelia podcenili.
Plus když dotyčný nemá extrémně odlišné rozměry. Dělá mi potíže chápat, proč se někteří mermomocí cpou do role někoho, na koho evidentně nemají postavu. Tak nějak doufám, že by se nějaký koncentráčník taky necpal do kostýmu Obelixe... Snad... :anxious:
@MissUtahraptor je zajímavé, že u chlapů ta snaha být za "princeznu" není tak násilná :D zdá se, že mají větší soudnost než sto kilové Sansy okolo třicítky.
Komentáře
Neviem prečo, ale Lannisport som si nepredstavoval drevený. Skôr celý z bieleho kameňa až mramoru, asi ako architektúra Krvavých elfov z WoWka.
Tyrion zaujímavý, ešte lepší by bol po Černovode. Nym som si predstavoval krajšiu, Maiden a Bear skvelí, Mormont tiež zaujímavý.
Laurie mě mnohem víc pobavil a překvapil v Rozum a cit s Grantem a Thompsonovou.
Snad... :anxious: