No my sme to pustili nasej 3 a pol rocnej dcere a bola chuda z toho riadne dojata na zaciatku. Asi milion otazok sme jej museli zodpovedat. Sme sa bali, ze sme to prepiskli, ale ked isla spat, uz na to zabudla, ani si na to nespomenula. My sme si ten dojak vecer napravili "klasikou" v zanre akcakov - Non Stop.
Tak jsem viděl Herkula - toho Rockem a musím říct, že mě to příjemně překvapilo. Akce a bitvy bez přehnaný stylizace a zběsilých střihů a zpomalovaček, skoro bych řekl nejpovedenější od dob Troji, takový postaru ( napoznamenaný 300 a Spartakem) U jedný bitvy jsem si v rámci formací vzpomněl na to jak jsem hrával Rome: total war. Závěrečná scéna je přepálená, ale celkově dobrý. I představitel hlavního hrdiny Johnson mě tam seděl ( taky díky tělesným proporcím neměl asi při obsazování moc konkurentů - napadá mě jen Conan - hora která hraje, ale Herkules asi nemůže být plešatící). Třeba v porovnání s filmem Pompeje jednoznačně vítězí Herkules.
@derfel Napadá mě jedno malé vylepšení, mohl by konečně vyjít z Americké dílny film o Heraklovi s originálním řeckým jménem a ne s římskou zkomoleninou.
Já třeba můžu doporučit film Strings (v češtině Loutky) - jako příběh není nic extra, ale zpracování je podle mě jedno z nejzajímavějších, které jsem viděl...
1) soundtrack vykradený z jedničky 2) půlka záběrů vykradená z jedničky 3) celá inovace spočívá v tom že se tam nacpe tuna moderní techniky¨ 4) zápletka je naprosto debilní
@Everett_Young Tak ona dvojka a trojka taky stály za - nestály za nic, a na jedničce bylo dobré jen to že byla první (s knihami se to nedá fakt srovnat a to ne jen pro to, že je to jiné, ale proto, že je to natuplé).
Jak jsem napsal na csfd, Sharknado s lepšími triky :)
@Everett_Young zapomněl si na ochočenou smečku hodných raptorů, kteří se spojí s hlavním hrdinou proti té zmutované godz...ještěrce ;)
Mimochodem, obsazení mi v traileru ani trochu nesedí, ať už se jedná o ty protivný haranty nebo o nesympatickou Bryce D. Howard, která mě v jednom záběru, kde je v tílku se světlicí v ruce neskutečně vyděsila, jelikož mi tam šíleně připomíná tu nepovedenou ukňouranou verzi Ripleyové z Promethea :D
@Dreamer Jo, ochočení raptoři, to je taky dobrý průšvih. Bryce D. Howard mám docela rád už od Vesnice, snad jediný důvod proč ten film vůbec vidět. Při tom záběru co říkáš, jsem si vzpomněl na Psí vojáky, úplně stejný záběr jako je tenhle a Spoonyho křičícího "Pojďte si pro mě vy hajzlové, když myslíte že na to máte!" :-) Ale myslím že to dopadne hrozně. A proč tam vůbec cpali někoho jako je Chris Pratt? :roll:
Tím jediným důvodem proč vidět film s B. D. Howard nemyslím vVesnici (to byl skvělej film) ale Jurský Svět. To jen pro vysvětlení, aby si někdo nemyslel že se ta věta vztahovala k filmu Vesnice.
@Everett_Young Prečo tam trepať Pratta? No vymakal sa na typickú figúru Hollywoodu, zahviezdil v nejakom filme, a toto + mentalita Hollywoodu + aspoň priemerný agent = ten ksicht uvidíš zopár nasledujúcich rokov v každom druhom filme, kým si nenajdú niekoho ďalšieho, kto ho vystrieda. A napokon skončí v zúfalých filmoch ako Brad Pitt.
*** BTW príhodnejší názov je CGI World... Začína to konkurovať filmu Neočakávane preCGIovaná cesta....
Komentáře
My sme si ten dojak vecer napravili "klasikou" v zanre akcakov - Non Stop.
Napadá mě jedno malé vylepšení, mohl by konečně vyjít z Americké dílny film o Heraklovi s originálním řeckým jménem a ne s římskou zkomoleninou.
1) soundtrack vykradený z jedničky
2) půlka záběrů vykradená z jedničky
3) celá inovace spočívá v tom že se tam nacpe tuna moderní techniky¨
4) zápletka je naprosto debilní
Za mě zatím dost špatné.
Jak jsem napsal na csfd, Sharknado s lepšími triky :)
Mimochodem, obsazení mi v traileru ani trochu nesedí, ať už se jedná o ty protivný haranty nebo o nesympatickou Bryce D. Howard, která mě v jednom záběru, kde je v tílku se světlicí v ruce neskutečně vyděsila, jelikož mi tam šíleně připomíná tu nepovedenou ukňouranou verzi Ripleyové z Promethea :D
BTW príhodnejší názov je CGI World... Začína to konkurovať filmu Neočakávane preCGIovaná cesta....