@JoeGyry hmm, jak ve mně pocity z filmu dozrávají, tak mi tam ten konec sedí čím dál víc, zas až tak happy mi nepřišel díky jednomu setkaní, u kterého jsem měla na krajíčku :)
P.S. minimalistický soundtrack s monumentálním varhanovým (byly to fakt varhany?) motivem sedí jak pr... na hrnec.
Pokud se chcete kouknout na jiné - pro mě zajímavé zpracování zásahu 17. listopadu, tak zítra na dvojce od 23:05 běží Polojasno. Je to takový drama až hraný dokument o studentovi, který byl členem Komise pro vyšetřování událostí 17. listopadu. Natočil to v současné době " oblíbený " Renč. Minimálně přiznivce konspiračních teorií to bude bavit a některý otázky co film kladě mě příjdou znepokující.
jsem včera koukal na Prokletý ostrov a dobře jsem nechápal ale mám teorii a zajímalo by mě co si myslíte vy jak to bylo ? a ještě jedna věc...zase hledám film a ocením pomoc- kreslený je a začína to v Polsku 1939 a pak se letí do vesmíru a tak různě :D nevíte někdo ? už je to starší viděl jsem to jako malej
@flanker.27: Hmmm, tak to asi taky může být,... s těma dětma jsem nevěděl, to mi z hlavy vypadlo,... ale u zbytku mě toto vysvětlení nenapadlo - je to nějaké oficiální vysvětlení (koukal jsem na wiki a csfd a tam to popisovali dost nejasně), nebo "jen" domněnka...
Komentáře
P.S. velké plus za nehumanoidni roboty se stoprocentním stupněm sarkasmu
P.S. minimalistický soundtrack s monumentálním varhanovým (byly to fakt varhany?) motivem sedí jak pr... na hrnec.
@flanker.27 Určitě hraje jen nějaké bohatého obchodníka z Letních ostrovů :-k
A HBC hraje tři oříšky?