I sense disturbance in the Force! TOO MUCH CGI!!!!!!!!!!!!! Prosím prosím, staré masky, kulisy, u Pána prstenů to fungovalo epicky a né natáčení před zeleným plátnem. Já se nedivím, že se i sir Ian McKellen rozplakal.
S CGI nebo bez je to dost šílený, oproti tomuhle se celej ten film jeví jako dokonalost. Napřed po Gandalfovi skáče nějakej šílenej makak, kterýho pak vcucne vysavač na saze..? :D LOL
Mně se pořád nejvíc líbí jednička (asi na tom má svůj podíl fakt, že jsem ji jednu dobu točila furt dokola, takže už ji mám pod kůží :)), ale z té nové mám chuť utíkat do kina. Všimli jste si, že je postavená na titulní melodii? @Montezuma3 souhlas! @Krisa Pip to zpívá jen jako zpěvák nebo jako Pip-postava? Ten by měl být ještě na houbách, ne?
Ta nová mi přijde jako tuctovka, Boyd jako ne úplně nejlepší zpěvák a písnička, kterou se snažili minimálně trochu zrecyklovat tu pro Denethora (ty aranže a jsou jasný). Asi se mi zatím nejvíc líbí z LOTRa Torrini a z Hobbita Sheeran. Zajímavé že oba songy z druhých filmů trilogií :)
A jak to tak sjíždím, tak mi došlo, že vzhledem k tomu, jak to dopadne a že to je poslední (nevěřím, že by ještě něco přibylo) nahlédnutí do Středozemě, tak je ta písnička perfektní - je děsně smutná, dojemná a silná zároveň...budu bulet jak želva :D
videl som včera (teda vlastne dnes). je to najlepší hobitt. ale stále je to slabšie ako LOTR. tie základné problémy tam zostali, akurát v akčnom a kratšom finále nie sú tak okaté. na drhuhú stranu, predsa len je to #OneLastTime
Komentáře
@Montezuma3 souhlas!
@Krisa Pip to zpívá jen jako zpěvák nebo jako Pip-postava? Ten by měl být ještě na houbách, ne?
Ale je pravda, že se víc líbí jeho píseň pro Denethora, u ní jsem měla husinu, protože Faramir je moje nejoblíbenější postava...
na drhuhú stranu, predsa len je to #OneLastTime