Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1228229231233234394

Komentáře

• @Elendir: Mimochodem, i na CSFD je jeden z komentářů, že mnohem lepší než jako na thriller je koukat se na to jako na pořádně "černohumornou satiru" - prostě takové to - když by člověk udělal přesně to, co by přirozeně udělal nebýt společenských konvencí... Přesně to, co si asi tak každý druhý den říkám, že příště to vážně vezmu přímo přes to auto, co parkuje na chodníku, nikoli, že jej budu obcházet po silnici - Myslím, že pravidelné parkování magorů pod Negrelliho viaduktem mě k tomu jednou dožene - až o tom jednou budete číst v novinách, víte, kdo to asi má na svědomí... :dance:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Jay Veď pochop, že ti to neberiem, len hájim svoj uhol pohľadu, že ma prekvapilo, koľkým ľuďom stačilo, že to isté uvidia v 3D (hoc s tými tromi skvelými scénami). Tým tých ľudí nehaním. Len ma to prekvapilo.
  • A já zas tvrdím, že pokud vycházíš z nějakých pevných dat, tak že se v nich někteří (jako já) mohli objevit omylem... Nekoukal jsem na "to samé...", koukal jsem poprvé na 3D a poprvé na tento film...
    Myslím, že fakticky si neodporujeme..., jen zpochybňuji provedenou úvahu. Jinak ano, taky by mě překvapilo, že na ten film někdo jde podruhé.
  • upraveno 31. října 2014
    Když už tu řešíte 3D, je nějaký film, na který se vyplatí kouknout doma..? Máme 3D telku a nějak jsme vlastně vůbec ty brýle nevyužili. Zatím mám 300 vzestup říše to jsem prolítnul a vypadá to solidně.
    Jako myslím po efektový stránce, nějakou hloubku nehledám.@Jay možná zkusím i ten Titanic :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 31. října 2014
  • @Jay Spíš budeš na Nově a budou chtít s tebou udělat rozhovor.
  • Naštěstí se některé filmy nemusí brát vážně
  • @M1on Snad Paul Walker bude hrát i v osmičce :D
  • @M1on Náhodou se těším jak malej Jarda :D
  • @ZoiD Já ani ne vidim velkej rozdíl mezi prvním dílem a tímhle. Dneska jsou v kurzu hold megalomasnký scény za hranou reality.
  • @M1on Tak, jak jsem psal ve vedlejší diskuzi, já to celý včera dočetl a v knížkách je tam velikej rozdíl. Takže se na to těším neskutečně...
  • @ZoiD já mluvil o f7
  • @ZoiD stojí za to si HG přečíst..? není to moc holčičkový, předpokládal jsem že jak se tam potácí v tý lásce, aby to moc nebylo twilight style.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @pavel O lásku tam skoro vůbec nejde (teda trochu jo, ale není to hlavní motiv knihy).
  • @Krisa Dík :) trochu jsem se obával přemíry vztahů...
  • upraveno 2. listopadu 2014
    @pavel No, taky jsem se ze začátku bál... Ale Katniss je spíš vypočítavá mrcha než zamilovaná blbka :) Je to sice psaný z jejího pohledu v první osobě, což se slečnám bude číst určitě trochu líp, ale to je tak celý. Hlavně to je v takový nechtěný povstání proti diktatuře. Nechtěný v první knížce, vypočítavý v druhý a těžkej průser ve třetí. Hlavní motiv je spíš pomsta. A přemíra vztahů? Kolikrát spíš těžkej nedostatek i na mě. :D

@M1on Teď mě to dává smysl... já si neuvědomil, že jsem dal dva komentáře za sebou :)
  • @ZoiD Dík pane, zkusím tomu dát šanci.
  • @pavel Ještě poznámka - líp se mi to četlo v angličtině. V ČJ jsem to zkoučel loni a po pár stránkách jsem to zahodil. Ten překlad mi prostě nesedl. Ale to je asi spíš věc názoru...
  • upraveno 3. listopadu 2014
    @pavel jednička byla docela fajn, i když těžko uvěřit v reálnost popsaného systému fungování, vlastně mi chyběl nějaký podrobnější popis světa. Ale Katniss není žádný myslitel, prostě normální teenagerka, co si rozumí s lukem a umí sestřelit šišku na sto metrů. Část v aréně hodně slušná, sugestivně popsaná z pohledu hlavní hrdinky. Druhý díl je v podstatě recyklace první knihy, na třetí díl asi nikdy náladu mít nebudu.
    @pavel Taky nesmíš očekávat "perlu ze zlaté truhly lidské knižní tvorby"...je to zajímavá, dost zábavná (i když se u toho neválíš) kniha, kterou jsem smlsla jak malinu, která mě bavila a nepřišla mi vůbec špatná.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja som HG nevidel ani nečítal, ale z ukážok a tak všeobecne je to beztak stále asi tá lepšia a kreatívnejšia tvorba pre YA. Ono keď človek videl takého Divergenta, má na YA literatúru menšie nároky.
  • upraveno 3. listopadu 2014
    -
  • @Krisa to bych ani nečekal :D spíš jenom popcorn do autobusu, kde skutečný popcorn jíst nemůžeš, protože by tě jinak řidič vyhodil za drobení, tak zůstane jenom ta knížka ;)
    @pavel Tak to jsi na správné vlně :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 3. listopadu 2014
  • @ZoiD mě docela nudila opět ta předlouhá přípravná část a aréna, zbytek mi bohužel nepřipadal až tak výrazný aby mě to utáhlo na pokračování.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.