@brbr Ale do spoileru si to dať mohla. Teraz viem, že zrejme zomrie náhodný komparzista číslo #2345 ID: ,,Ten čo spadol do vody" a úplne mi to skazilo zážitok. :)
@pavel: Náhodou poměrně se mýlíš (podboně jako kdysi já), že v ST:DS9 (Hluboký vesmír 9) se nic neděje (to na té stanici)... jako ano, skoro nic se tam neděje v první části seriálu (asi první 3-4 série), což se bohužel překrývá s tím, co bylo nadabováno (a ještě mizerně, z největších perel "Pane Helme (helm=kormidlo), nastavte kurz..." a samozřejmě legendární "Tvrdohlavec odplášťovat, sklopit štíty a pálit z fázovačů (Defiant odmaskovat, zvednout štíty a pálit z faserů)")... Ty následující série jsou ovšem nářez (prolíná se tím válka s Dominionem a krom nich a Federace tam figuruje Cardassie, Klingoni, Romulani a řežou se tam hlava nehlava)... Jinak na Fandovi teď běží seriál ST:TNG (ta s Picardem) a zanedlouho by měl být předěl třetí a čtvrté řady - což je dvojdíl "To nejlepší z obou světů", což jsou jedny z nejlepších dílů...
Ked som mala 10 a bola som v tabore,vychovavatelia si chceli ulahcit den, nahnali nas do jednej miestnosti s pohodenou VHSkou Terminatora a videorekorderom....este dlho som mala nocne mory.
@Hildegarda: Hmmm, nevím proč, ale podobně mě sjel jeden kamarád poté, co jsem se pochvalně vyjádřil o "Volném pádu" a on se na to konto na ten film kouknul - já to asi nějak neviděl od začátku a bral to jako jakousi absurní komedii (zapůsobily hlavně scény u McDonalda, v telefoní budce a děcko radící, jak pracovat s RPG, vodní pistolka,...) a nějak mi nedošlo, že to je myšleno vážně a že to jaksi je v USA "běžná praxe", že sem tam někomu hráne...
@Jay Když se podíváš na zprávy, tak uvidíš, že to není jen v Americe (třeba černá kronika Novy v 19:30). V každodenním životě se potýkáme se situacemi, stresory, které nám zrovna náladu nezlepší. Hlavní hrdina je člověk na okraji propasti, kvůli rodinným poměrům, a přes tento okraj je právě takovým stresorem vržen. Nejedná se o věc, která by se děla jen tam daleko, za oceánem. Děje se to běžně i u nás, jen každý padající volným pádem reaguje jináč. Výsledek však bývá obdobný.
@Elendir Nova je sama o sobě černá kronika a upřímně kdyby někomu přeskočilo ze sledování Ládi Hrušky a zpráv typu "bába pod kořenem" tak bych se ani nedivil :-D
@Everett_Young Já nevím, co je horší obsah jejich zpráv, 1. Zpráva typu „bába pod kořenem“ (to je mazec, stačil mi obrázek, zpráva 11 hodin hrůzy mně naštěstí minula), 2. Zpráva typu „co bude dneska v Ordinaci“ 3. Seriózní zpráva s omylem či úmyslně pomýleným obsahem.
To večer, když se chci pobavit, tak si pustím zprávy na nově. Sice se tam nic nedovím, ale vždy se zaručeně zasměju. Ony to vlastně ani nejsou zprávy, spíš takový sitcom. :-k
Já jsem náhodou odvážný až až,... nedávno jsem si nejen pustil Novu, ale i jsem zaujatě odkoukal pořad "Vaříme s Láďou Hruškou" (či jak se to jmenuje) a dokonce jsem dle toho i kuchtil... Jako ano, recept jsem si vybral umírněný (asi neměl svůj den šáhl do škatulky tradičních receptů), kde bylo hlavním cílem ukázat cenovou výhodnost... tak jsem si jen dokázal, že neumí počítat... aneb dokážete někdo udělat z 400g surovin osm 80g porcí?
@Jay Tak proti gustu žiaden dišputát, ale mne by sa tam asi dve až tri hodiny kvôli trom scénám sedieť nechcelo. To už radšej Hobita a je tam aspoň náznak zaujímavého príbehu v pozadí :D
Komentáře
Jinak na Fandovi teď běží seriál ST:TNG (ta s Picardem) a zanedlouho by měl být předěl třetí a čtvrté řady - což je dvojdíl "To nejlepší z obou světů", což jsou jedny z nejlepších dílů...
Když se podíváš na zprávy, tak uvidíš, že to není jen v Americe (třeba černá kronika Novy v 19:30). V každodenním životě se potýkáme se situacemi, stresory, které nám zrovna náladu nezlepší.
Hlavní hrdina je člověk na okraji propasti, kvůli rodinným poměrům, a přes tento okraj je právě takovým stresorem vržen. Nejedná se o věc, která by se děla jen tam daleko, za oceánem. Děje se to běžně i u nás, jen každý padající volným pádem reaguje jináč. Výsledek však bývá obdobný.
Já nevím, co je horší obsah jejich zpráv,
1. Zpráva typu „bába pod kořenem“ (to je mazec, stačil mi obrázek, zpráva 11 hodin hrůzy mně naštěstí minula),
2. Zpráva typu „co bude dneska v Ordinaci“
3. Seriózní zpráva s omylem či úmyslně pomýleným obsahem.