TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1221222224226227362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Nevada oplatí sa to pozerať? Nekoční to otvorene? Aj keď bude 3 séria ale 2016 je dosť daleko a po Firefly nechcem ďalší seriál ktorý nie je ukončený.
    upraveno 8. října 2014
    Z čírej nudy som dal šancu pilotu How to get away with Murder a skúsil aj druhú epku. Prvým dojmom som to odsúdil (čakal som Americku 70% vzťahovku), ale nie je to vôbec zlé. Možno, že niekto zbehlejší, yb tam našiel veci, ale keď si to prirovnám k iným "výkonom", tak to je celkom nadpriemerné.

Akokoľvek hlavná postava a "Královna plesu" ma akosi do takejto miery nezaujali, zvyšní dvaja v grúpe sa mi páčia od vzhľadu skrze charakter až po správanie. Sedí na nich. Čo je prvá z nich sa dalo čakať, pretože vzhľad a správanie tomu sedelo. A tá "naivka" je dokonalo tichá a skoro apatická, čo mi tiež sedí k človeku, ktorý skôr pozoruje a keď má tak čosi dodá (ako v druhej epizóde).

Zaujalo ma hlavne to (kvôli čomu som aj oľtuoval prvý dojem pred začaním sledovania), že nezačali skrze klišé "Pohľad na školu, do ktorej vstupujú žiaci" (aj na to prišlo, ale aspoň zredukovane a nezačalo to tým), ale začalo to ako In medias rez (neviem či so to napísal správne), rovno hlavným meritom deja. 80% epizód je tak flashback. Vďaka tomu, že súčasnosť sa neotravne opakuje a dopĺňa, ide pomalšie no nenudne a zaberá tak len 20% to nie je zbytočne naťahované (keď už tak zhruta začali) a tak majú dosť času postupne odhaľovať motívy a podobne. Keď človek videl rozpoloženie a až postupne vidí proces, má to určitý dobrý efekt. A takisto použitie názvu seriálu priamo pri začiatku mi tiež bolo sympatické.

Takisto sa mi páči, že namiesto od iných právnických seriálov, čo som videl (pravda, nebolo ich veľa), je tento štýlom, že každý klient má nejakého kostlivca v skrini. Či už ochránia vinníka alebo odhalia pravdu, ktorá jednak očistí ich klienta, ale ukáže čosi iné, tak ich zaujíma iba to, aby obhájili klienta.

Sú tam aj "vzťahy", ale zatiaľ to nebolo tak hrozné (nič až tak romantické, jeden narcis a väčšina vzťahov [skoro] manželských) a zaberá to povedal by som extrémne malú čas. Ono keď niekto ale vidí ten cukor v OUaT, tak je šťastný za každú redukciu, hoc najmenšiu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Serenity som videl ale sklamalo ma to :/

A rovnou dostali i třetí sérii.

(Já si asi nechám ujít i tu druhou.)
  • upraveno 14. října 2014
    Tak už nám začala 5. řada the walking dead a začíná to pěkně z vozstra :twisted: . Navíc se změnilo intro a přibyla podtitulková scéna.
  • Kolik že měla Hra o truný největší sledovanost?

TWD 5x01 17,29 miliónu diváků!
    @M1on Na sekundu som si to vyložil ako The Vampire Diaries a skoro som dostal šok... Potom som si uvedomil, že je to The Walking Dead a upokojil som sa :D
  • upraveno 18. října 2014
    Proč závěr každý epizody SOA skončí tak napínavě? Už jsem myslel, že se zbavíme jedný otravný postavy. :-?
  • Deanmon je nejlepší co ten seriál potkalo, skvělá postavička a hlavně je vidět že si to Ackles hrozně moc užívá :D
  • @Blackfish Před začátkem série jsem si říkal, aby z toho nebyl průšvih, ale zatím je desátá řada výborná :-D
  • @Everett_Young @Blackfish to abych dokoukala tu devátou, která mě upřímně....vůbec nebavila :anxious:
    Nejde.
  • @JoeGyry Ne hraje tam někdo nad třicet?
  • viděli jste někdo už poslední díl WD? podle mne nejlepší díl řady, a dost možna i nej díl vubec (samozřejmě čistě z meho subektivního pohledu :-) )
  • @M1on nejspíš myslí TWD The Walking Dead.
    @M1on Who Doctor :D
  • upraveno 29. října 2014
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.