@Everett_Young Odkiaľ vy beriete obrázky toho korektora :D Našiel som len hmatateľnú verziu, čo by sa mala dať kúpiť :P BTW Kilianová to ako kreslila laurdes?
Nejsem si jistý, jestli by mi to třeba teď na výšce pomohlo. Já si kolikrát myslím, že profesoři při některých postupech používají černou magii, kterou ani PhotoMath neovládá. :-D
@DanielSvatoš Neviem. Ja len hovorím, že ten človek, u ktorého som to videl zdieľané, tam dal ten popisok. Zrejme ten obor má byť Rusko a mestečko Ukrajina, myslené, že Rusko sa im snaží pomôcť a Ukrajina nevďačne odmieta a ešte útočí. Hoci ak by sme to chceli interpretovať presne podľa videa, malo by to byť: Rusko spôsobilo zlú situáciu na Ukrajine, tak sa to snaží napraviť, čo Ukrajina chápe zle, takže útočí na Rusko, ktoré teda nechá zlú situáciu, aby Ukrajinu dorazila.
Keď ale vynecháme ten popisok (ktorý možno pôvodný autor animácie ani nezamýšľal), príde mi to komické. Najmä ten jeho pohľad na záver. :D
@Gepeto video je určitě pěkné ale že se Rusko snaží pomoci Ukrajině je teda dost rudej pohled na věc :) myslíš že video nemá s Ukrajinou nic společnýho
@DanielSvatoš Tak on ten človek je trocha "proti prúdu", takže ma to neprekvapuje :D Tiež si myslím, že to nemá nič spoločné, napriek tomu som ten popisok hodil...
To posledné NONE :D Hmm... To by ma zaujímalo, čo to bolo. Stannis a Melisandra? No tá ak si dobre pamätám bola vyzlečená. Renly a Loras? V podstate ani raz nešli do naha. Človeka normálne prekvapí, že tam bol nejaký oblečený sex.
Za Greyjoyov ťahá chudák Theon sám :D A teraz sú ešte v nevýhode... Za Tyrellov sa poskladali Margaery a Loras.... Súrodenecká spolupráca... Lannisteri zase majú výhodu dva body za jeden sex
Komentáře
BTW Kilianová to ako kreslila laurdes?
http://korektor.the-comic.org/
a dá se to sledovat i na facebooku a g+
,,One small thig for human, one thingy thing for something..."
Keď ale vynecháme ten popisok (ktorý možno pôvodný autor animácie ani nezamýšľal), príde mi to komické. Najmä ten jeho pohľad na záver. :D
Za Greyjoyov ťahá chudák Theon sám :D A teraz sú ešte v nevýhode... Za Tyrellov sa poskladali Margaery a Loras.... Súrodenecká spolupráca...
Lannisteri zase majú výhodu dva body za jeden sex