@M1on Pacific Rim som nevidel. :) Od Ramina mi stačl efekt, ktorý dokázal spraviť na konci Pay the Iron Prize a hlavná zvučka GoT (+Children ak sa nemýlim, že furt od neho). Takže mi to príde ako ďalšia skvelá voľba pre ten film spolu napríklad stým, že to bude z deja predchádzajúcich WarCraftov.
Když už je řeč o tom Warcraftu tak doufám že Jones slíbí co před rokem slíbil a 8.11. nám ukáže na Blizzconu trailer nebo alespoň ten z Comic conu v San Diegu.
Včera jsem viděl zajímavý válečný film Nebe a Země, který natočil Oliver Stone. Je snad první film z války ve Vietnamu z pohledu civilistky - vietnamský dívky co jsem viděl. Drsně zobrazený jak to měli vesničanky těžky kde je terorizovaly obě strany ( mučení, znásilnění atd. ). I tom jak se paok zmochých staly ve městech prostitutky. Celkově dost jiný pohled na válku než ve většině válečných filmů doporučuju.
@M1on To je Quicksilver a Magnetova dcéra? Samizdá, že som o nich dvoch čítal v spojitosti s Avengermi (keď ohlásili, že tam budú ako noví), ale keďže iný Quicksilver (alebo akokoľvek sa volal) už bol v xmenoch... Som si nie istý...
sú na pomedzi práv marvel filmu (Avengers) a Fox (X mani). takze ich pouzivaju jedni aj druhi, ale marvel nemoze tvrdit ze su mutanti a ze su deti Magneta.
Tak ScarletWitch je mutantka, ale taky čarodějka, která získala své schopnosti "jinak". Ve filmu to prostě budou sourozenci a o mutantech se nebude mluvit, stejně si nemyslím že by na to měli fůru času :) V příštím traileru snad bude už i Vision, ale doufám že udělají jiný barevný provedení než originál..
Táta byl nějaký iluzionista nebo co. Prý uměl telekinezí ohýbat lžíce. Sbalil mámu na pouti a po dlouhé noci na kolotoči zmizel a už se nikdy neukázal.
@Montezuma3 Pardon.. asi bude mít nějaký red-ligh-bally aby byla aktivní v poli, ale hlavně mění realitu.. Tuším že v komixech skončila tak že jí jeblo, protože jí Magneto něco udělal (neptej se co, sám nevím, takovej fanda nejsem) a ona z vteřiny na vteřinu sebrala všem mutantům schopnosti, s tím že jich zbylo pár stovek na celém světě..
Teď mě tak napadá.. v potitulkové scéně ve WinterSoldier mluví Hydráci o "dvojčatech"která tam jsou zavřená. Kluk tam běhá v kostce metr na metr docela svižně a holka ovládající telekinezi a červenýma packama. Asi to budou QS a SW
Tak jsou to oni v Kapitánovi2. Takže jsou v zajetí Hydry, Ultron je možná vysvobodí a oni budou chvíli z vděčnosti po jeho boku? Nevím jak jinak si ten trailer vysvětlit.
@Montezuma3 Scarlet Witch je najhoršia postava Marvelu, po tom čo jej zabili deti (ktoré vlastne sama stvorila pomocou mágie) sa rozhodla zničiť Avengerov zabila pritom Antmana, Hawkeya zo She-Hulka urobila netvora a z Tonyho znova alkoholika.
Potom vytvorila vlastnú realitu kde zo svojho tatka spravila kráľa sveta a ľudia na celom svete tam zbožňovali mutantov + každý dostal to po čom najviac túžil. Wolverin túžil vedieť všetko o svojej minutlosti čiže zistil čo sa stalo. Potom čo oslobodil Emu Frost sa mu podarilo zastaviť SW no ona predtým povedala: "No more mutants" a z miliona mutantov ostalo asi stovka. Vlasnosti stratila napr aj ona, Prof X, Magneto, jej brat a Iceman.
Jej vlastnosť je mega nudná: vie robiť všetko, čo povie to sa stane. Oficiálne ovláda mágiu chaosu ale to vlastne znamená že vie ohýbať realitu, tvoriť vlastné svety ale najzákladnejší útok je práve ružové svetielko z rúk :D
Komentáře
Ale bylo to dobrý, slušně natočeno.
V příštím traileru snad bude už i Vision, ale doufám že udělají jiný barevný provedení než originál..
SW: ,,Vieš, čo sa týka našich schopností a genetickej mut..."
QS: ,,O tom predsa nehovoríme!!!"
Co to má vlastně ta SW za schopnosti?
Sw: dela mi starosti tata
Qs: jojo ani xavier se mu posledni dobou nemuze dostat do hlavy..
@Montezuma3 prej atlet.. Rychlejsi nez Bolt
Teď mě tak napadá.. v potitulkové scéně ve WinterSoldier mluví Hydráci o "dvojčatech"která tam jsou zavřená. Kluk tam běhá v kostce metr na metr docela svižně a holka ovládající telekinezi a červenýma packama. Asi to budou QS a SW
Potom vytvorila vlastnú realitu kde zo svojho tatka spravila kráľa sveta a ľudia na celom svete tam zbožňovali mutantov + každý dostal to po čom najviac túžil. Wolverin túžil vedieť všetko o svojej minutlosti čiže zistil čo sa stalo.
Potom čo oslobodil Emu Frost sa mu podarilo zastaviť SW no ona predtým povedala: "No more mutants" a z miliona mutantov ostalo asi stovka. Vlasnosti stratila napr aj ona, Prof X, Magneto, jej brat a Iceman.
Jej vlastnosť je mega nudná: vie robiť všetko, čo povie to sa stane. Oficiálne ovláda mágiu chaosu ale to vlastne znamená že vie ohýbať realitu, tvoriť vlastné svety ale najzákladnejší útok je práve ružové svetielko z rúk :D