doporučte nějakou dobrou pářku, neco s rpg prvky a silnym příběhem do čeho se zažeru, neco jako zaklínač 1, a nic novějšího než rok 2012 (nebo aspon graficky nenáročného)
btw ted tam je ve slevě Two Worlds, kdysi jsem na to četl pár rencenzí, špatné nebyly, nicmeně na Steamu je hodnocení spíše smíšené, tak by mne zajimal vaš nazor :) obvzlášt tam čtu, že je hra dost lehká ... to nemam rád
Tak jsem se pustil do prvního případu a baví mě to =D . Je to podobný jako L.A. noire. Akorát co mě štve je muj slabej komp kterýmu dlouho trvaj loadovací obrazovky kolem dvou a půl minuty, taky to dlouho nevydrzel a po dvou hodinách se vypnul :evil:
Tak jsem vyřešil svůj první případ a uspěšně. Během vyšetřování sbíráte idicie z kterých vytváříte dedukce. Dedukcí muže být z jednech idicíí vícero, čímž vylučujete nebo potvrzujete vinu podzřelého.V závěru máte několik podezřelích na, které máte dedukce a musíte se rozhodnout, která dedukce se vám zdá nejlepší. Je možné odsoudit neviného. Ve statistikách si můžete odkýt správný výsledek.
@DanielSvatoš no já nevim 2 hodky možná dýl zaleží jak dlouho loaduješ. Často totiš jezdíš z lokace do lokace. Postavy se dloulo kecaj a pak taky přemýšlíš jak dál a jak se to mohlo stát. Navíc tam taky puzzle, u některých jsem se zasekl .
Když jsou TW mezi těmi v popisu, tak se tu několikrát zmínil Westeros: TW (mod na Medieval II s datadiskem)... (Výborná záležitost, co můžu soudit ze zkušeností s verzí v0.53b) Zahlídl jsem, že vyšly nějaké submody - king of rivers and hills, Young Blood, Age of Petty Kings,... nezkoušel jste někdo?
@DanielSvatoš: já to nějak přestal sledovat, takže nevím, kdy má vyjít 1.0... já to měl ve fázi, kdy spousta rodů měla "evropské jednotky" s tím, že jsem pak viděl další "re-skin". A narazil jsem v pátek na to, že jeden z těch submodů získal nějaké ocenění (no co, hledal jsem obrázek Bloodravenových lučištníků a vypadl mi z toho TW...). Tak kdybyste někdo tušili v jakém je to stavu (a kde se vyplatí nejaký den/měsíc počkat), tak si dám rád poradit...
Komentáře
obvzlášt tam čtu, že je hra dost lehká ... to nemam rád
Akorát co mě štve je muj slabej komp kterýmu dlouho trvaj loadovací obrazovky kolem dvou a půl minuty, taky to dlouho nevydrzel a po dvou hodinách se vypnul :evil:
@Gepeto musí bejt :D
Zahlídl jsem, že vyšly nějaké submody - king of rivers and hills, Young Blood, Age of Petty Kings,... nezkoušel jste někdo?
Tak kdybyste někdo tušili v jakém je to stavu (a kde se vyplatí nejaký den/měsíc počkat), tak si dám rád poradit...