Gratulace vítězce :applause: Když někdo vytvoří v časové tísni něco tak dobrého, tak zbývá jen smeknout! :-) A velké díky za příjemné počtení všem autorům :-) Především těm novým, kteří sebrali odvahu a svůj kus odeslali. Už se těším na příště ;-)
Raz som na vinobrani vyhrala cinsky porcelan a raz mesiac v sukromnej skolke zadara, ale nikdy som nevyhrala nic vlastnym usilim. Ani teraz :). Ale pri tak uzasnej konkurencii je druhe miesto nadmieru uspokojujuce a dakujem vsetkym, komu sa maturita zo slovenciny zdala zaujimava :) Gratulujem vitazovi a tesim sa na dalsie kolo!
Blahopřeji vítězi a vlastně všem, pořadí mě potěšilo, na předních příčkách se umístily přesně ty povídky, kterým jsem dal nejvíc bodů a nejvíc se mi líbily. V rámci solidárnosti klidně přenechám podtácky pátému místu (pokud je má dostat 3. i 4. místo) :) . Jedny už mám z minula ;-)
Juchů! :D Gratuluji vítězce a všem umístěným, ale taky všem ostatním ke skvělému výkonu! I mimo první místa zůstalo několik povídek, ke kterým se budu za dlouhých večerů vracet. A děkuju za body, jsem ráda, že se líbilo. @Tergas To neříkej dvakrát ;) Můžeš je přece dát někomu k Vánocům, nebo tak.
Ať žije vítězka a výherci a vůbec všichni, co něco napsali, ať již povídky nebo komentáře. Stejně jako v minulém kole vyhrál Lannister, to snad už není možné! :twisted: Dík patří i sponzorům, organizátorům, Bohu a rodinám, kteří nás podporovali a díky kterým tahle soutěž mohla proběhnout. :-) Škoda jen, že ne všichni autoři okomentovali povídky ostatních, já osobně bych to velmi uvítal. Tahle soutěž není jen o tom, že něco napíšu a pak jen čekám, co mi o tom napíšou ostatní, ale i o tom, že stejnou laskavost prokážu ostatním. Tak snad příště. ;-) Zároveň bych chtěl vyzvat ty čtenáře, ze kterých se stali Kritici, aby v příštím kole taky zkusili něco napsat. Mohla by to být zábava. :-) Těším se na další kolo. Show must go on!
Gratuluji moc vítězi, ale i všem kteří si našli čas a nějakou povídku napsali... Všechny povídky byli moc dobré a já děkuji za potěšení z jejich čtení. Vítězi třikrát Hurá Hurá Hurá... ;-)
To je snad poprvy, co jsem vyhrala v nejake soutezi jupiii. Diky za gratulace a i ja ostatnim blahopreju :) a taky dekuju vsem, co mi vyhru umoznili, libila se jim povidka a ocenili ji body ci jen slovne. A jeste obrovsky dik ostatnim pisatelum, organizatorum, ctenarum a dalsim lidem, co se na soutezi podileli. Kdyby se do dalsich kol zapojilo jeste vic lidi, bylo by to bezva :) Na Hunger games se chystam pres 2 roky a zda se, ze se k tomu uz konecne dostanu :D
Gratuluji vítězům a čest "poraženým" (vlastně nikdo tady není poražen, což? :-) ), děkuji za pěkné čtení úplně všem a doufám, že v příštím kole se sejde minimálně stejný počet povídek, ne li počet rovnou větší. :-)
Ještě bych vypíchl Tywinovskou povídku č. 4 a pak hlavně naprosto fascinující 7. u které nechápu, že se neumístila, byl to horký kandidát na první místo v mém podání a moc by mne zajímal autor.
@Damocles Asi máš na mysli povídku číslo 6 a ne 7. Tu jsi v komntáři celkem sestřelil a ještě jsi ji označil za povídku číslo 8. Asi máš v těch číslech trochu bordel :) Šestka se umístila na 3. místě.
Jen jestli jsi nakonec ještě nehlasoval špatně a povíka číslo 6 neměla být na druhém místě. :D
A tymto prosim vsetkych, nech pisu dalej, lebo som si ista, ze ziadna poviedka bez bodu nezostala. Ak by sa este aj pripojil nejaky Slovacisko, tak drukujem, bo skoncit v slovenskej kategorii ako prva, ked je iba jedina slovenska poviedka v hre je totiz...ehm...trosku trapne :oops::)
@Hildegarda: Trapné určitě ne, profesor Pick (MatFyz nezapře) v Asonanci popisoval vedoucího skupiny jako "jediného v irsku registrovaného českého hráče na irské loketní dudy. To že je jediný znamená, že je nejlepší... ono to teda taky znamená, že je nejhorší, ale to nemusíme rozmazávat"...
Jinak všem autorům děkuji (a těm nejlepším gratuluji),... ač si zároveň sypu popel na hlavu, že nejen, že jsem nestihl napsat, ale nakonec ani komplet přečíst, tudíž jsem ani nerozdal body...
Komentáře
A velké díky za příjemné počtení všem autorům :-) Především těm novým, kteří sebrali odvahu a svůj kus odeslali. Už se těším na příště ;-)
Gratulujem vitazovi a tesim sa na dalsie kolo!
A děkuju za body, jsem ráda, že se líbilo.
@Tergas To neříkej dvakrát ;) Můžeš je přece dát někomu k Vánocům, nebo tak.
Stejně jako v minulém kole vyhrál Lannister, to snad už není možné! :twisted:
Dík patří i sponzorům, organizátorům, Bohu a rodinám, kteří nás podporovali a díky kterým tahle soutěž mohla proběhnout. :-)
Škoda jen, že ne všichni autoři okomentovali povídky ostatních, já osobně bych to velmi uvítal. Tahle soutěž není jen o tom, že něco napíšu a pak jen čekám, co mi o tom napíšou ostatní, ale i o tom, že stejnou laskavost prokážu ostatním. Tak snad příště. ;-)
Zároveň bych chtěl vyzvat ty čtenáře, ze kterých se stali Kritici, aby v příštím kole taky zkusili něco napsat. Mohla by to být zábava. :-)
Těším se na další kolo. Show must go on!
Všechny povídky byli moc dobré a já děkuji za potěšení z jejich čtení.
Vítězi třikrát Hurá Hurá Hurá... ;-)
Na Hunger games se chystam pres 2 roky a zda se, ze se k tomu uz konecne dostanu :D
Šestka se umístila na 3. místě.
Jen jestli jsi nakonec ještě nehlasoval špatně a povíka číslo 6 neměla být na druhém místě. :D
A tymto prosim vsetkych, nech pisu dalej, lebo som si ista, ze ziadna poviedka bez bodu nezostala. Ak by sa este aj pripojil nejaky Slovacisko, tak drukujem, bo skoncit v slovenskej kategorii ako prva, ked je iba jedina slovenska poviedka v hre je totiz...ehm...trosku trapne :oops: :)
Jinak všem autorům děkuji (a těm nejlepším gratuluji),... ač si zároveň sypu popel na hlavu, že nejen, že jsem nestihl napsat, ale nakonec ani komplet přečíst, tudíž jsem ani nerozdal body...