Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
17677798182121

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. září 2014
    Jako když zkřížíte Annu Kendrick a Celeste Buckingham, a pořád se to bude dobře poslouchat :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já fakt nechápu, že má zapotřebí ty pičičárny, které předvádí, když ve skutečnosti fakt umí. Škoda...
  • @Krisa na živo lepšie ako Lana. Celkovo ma BBC veľmi veľa dobrých coverov
  • @Krisa mně je její hlas skoro stejně nepříjemný jako její vystupování, bleh
    upraveno 28. září 2014
    @Dreamer Fakt? Mě se její hlas fakt líbí - v určitých polohách mi přijde úžasný. Třeba její Jolene žeru a musím se přiznat, že by se mi dokonce líbila Wrecking ball, kdybych netušila, že existuje nějaký klip (a kozí verzi přímo miluju a brečela jsem u ní - možná to ale byly dozvuky pláče ze samostatného kozího videa) :D
  • @Krisa přiznávám, že Wrecking ball bez videoklipu je nečekaně dobře poslouchatelná :anxious: ale ta písnička od Lany jí alespoň podle mě moc nesedí, škoda, že se stylizuje do role laciné běhny, má na víc.
  • upraveno 29. září 2014
    Zrovna jsem náhodou narazil na Draconian a musím říct fakt některé songy nádhera a tenhle mě fakt dostal, tak pokud neznaté, zkuste
  • upraveno 29. září 2014
    @Kalam Mekhar
    Já mám u Draconianů dlouhodobě nejradši dvojici písní „The Morningstar“ a „The Gothic Embrace“, které mně k nim přivedli. Obě písně jsou z alba „The Burning Halo“. Na albu „Arcane Rain Fell“ jsem si více oblíbil „Heaven In Laid Tears“ “, i když odkazovanou verzi „Death come near me“ jsem ještě neslyšel (3 minuty versus 15 minut).
    Asi jsem se právě zamilovala (na živo je fakt dobrej) :D
    (A taky bych chtěla mít odvahu na taková tetování - děsně se mi líbí tetování stylu "kresba z MŠ" nebo "ožralej tatér udělal nějaké čáranice")
  • @Elendir já jsem poslal tří minutovou? Nejak na Safari 8(beta) nevidím odkazy tady na youtube. Bože, tak to se omlouvám..
  • @Krisa však můžeš v únoru v Praze na koncert :) To jeho album je celkem pěkný...
    @pavel On tu bude? Tý brďo, to je super! Škoda, že únor je až za dlouho a vůbec netuším, co tou dobou bude... :)
  • @Kalam Mekhar

Poslal jsi odkaz na 15 minutový klip, já jen žena CDčku je 3 minutova skladba.
  • @Elendir tak to nevím, já mám v itunes 15:22, tenhle song si neumím předsavit jako tříminutový...
  • @Kalam Mekhar
    Na CD-Albu „Arcane Rain Fell“ mám pouze 3 minuty. Z tebou odkazované verze tam chybí úvodní část bez zpěvu. Následují 3:24 písničky, která je i na výše zmíněném CDčku a dalších 10 minut na CDčku zkrátka nejsou :).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. září 2014
    Hmm... Mohla by byť aj nejaká originálna pesnička ako tro s nimi troma... Chcel by som to vidieť... Každá má iný spôsob spevu takže by to mohlo byť zaujímavé
    @M1on Mohli by zrobit nějakou modernější verzi :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když to neumim tak to nedělám (to zpívání).
  • @M1on to si pekne načrel do minulosti :)
  • upraveno 1. října 2014
    @sarven souhlas ostatní se hlasem se na tenhle žánr nehodí.
    Slintám!
  • upraveno 3. října 2014
    @Krisa hrůza, mám daleko lepší tetovaní xD
    @Kalam Mekhar Nah, DG má nejlepší, ať by to bylo, co by to bylo... :D
  • upraveno 8. října 2014
    8-)

To jsem ani nevěděl, že Alfie Allen je mladší bratr Lily Allen. A tahle písnička je prej o něm:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.