Mně kalendář odesílali 21. listopadu s poznámkou: Europe: 7-10 working days. Takže příští týden by měl teoreticky dorazit. Ale počítám se zpožděním, protože už je přece jen předvánoční doba. Předloni mi taky dorazil tuším až po třech týdnech.
Přijel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem a můžu říct, že ten kalendář vypadá fakt dobře. 8-) Jsou tam mimořádně pochmurné výjevy oběšenců, démonických bytostí a podobně. Ty obrázky mají atmosféru. Slabším povahám nedoporučuji. :-)
Kalendář 2015 dorazil a kresby jsou vážně nádherné. Sice mám drobné výhrady k tématům 2-3 obrázků, ale i u těch musím objektivně přiznat, že namalované jsou parádně.
Titulku s matkou draků vyvažuje prostřední dvoustrana, kde jsou skicy dalších obrázků. Některé jsou v kalendáři, ale většina skic jsou asi ty, které se do finálního výběru nedostaly, což je škoda.
Komentáře
Co za to, he? ;o)
@heavy_head
Hohó, dobře. Tak to jsem zvědavá :o))
@Krisa
Co to? :o)
Jsou tam mimořádně pochmurné výjevy oběšenců, démonických bytostí a podobně. Ty obrázky mají atmosféru. Slabším povahám nedoporučuji. :-)
Nad koupí ASoIaF kalendáře 2015 asi váhat nebudu. :)
Titulku s matkou draků vyvažuje prostřední dvoustrana, kde jsou skicy dalších obrázků. Některé jsou v kalendáři, ale většina skic jsou asi ty, které se do finálního výběru nedostaly, což je škoda.