TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1216217219221222362

Komentáře

• @Gepeto Ja sa ani nesnažím obhajovať. :D Ja som mal práveže Claru vždy rád, storyline The Impossible Girl mi prišla zaujímavá, ale jednoducho ma tieto posledné dva diely strašne štvala. Možno to má niečo spoločné s tým, ako bola pripravená 12-ku rovno odsúdiť ako cudzieho človeka (presne to isté ma štvalo aj na Rose keď sa zregenerovala 9-ka na 10-ku.)

A stojím si za tým, že najlepší spoločník bol Rory. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha Tak úprimne, neviem ako by som zareagoval ja a Rose s Clarou mali jediné možnosť byť svedkami transformácie :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. září 2014
  • Mě vyšla 11cka :)
  • 5th Doctor - Peter Davison

You tend to be very polite but at the same time you're considered a person of action with much energy and willpower. You often charge into situations without having a plan and your compassion can be your enemy.

"Polite" není to nejlepší slovo, co mě vystihuje, a můj soucit má svoje meze 8-)

Jinak nový Doktor je fajn a nečekala jsem, že Capaldi s tou svojí vážnou vizáží dokáže takhle podat vtipy. Trochu mě mrzí, že Claru nejspíš usadí ve vztahu s Pinkem - a to byla v prvním díle série taková akční.
  • Finale Suits - Luis prestava byt moja oblubena postava...
    Dobre rozohrane na dalsiu sezonu - konecne nejaka poriadna zapletka
  • @Hildegarda ale ne, to nezní dobře :( já si novou řadu Suits zatím nechávám na horší časy.
  • upraveno 2. září 2014
    9th Doctor - Christopher Eccleston

The roughness in you, put there by past experience or trauma, can only be softened by a companion's love and help. Though sometimes you can be grim and serious, there's a fun-loving part in you that lets you get excited when you come across something unusual, interesting or clever
  • the Strain 1x8 nevíte co je to za song co poslouchá ten chlap co vykládá zboží? Od poslechu je mi to strašně známý.
  • tiež k strain - trochu to skipujem, jednak som čítal knihu, jednak nemám rád niektoré lakadlá. len otázočka - to komando čo sa tam objavilo v závere 1x7 - k tomu nie je asi žiadna info, že? nepamätám si ho z knihy, tak reku či som nepreskipol nejakú dôležitú info.
    dik
  • @M1on Tak nic už sem si to našel díky. =D
  • Sledoval tu někdo Stand Alone Complex? Jak moc to má společného s původním filmem? A co atmosféra a soundtrack, zůstaly na špičkové úrovni? :)
  • a co pátá řada Boardwalk Empire ???? já se dneska chystám na první díl ...
    Trojka Doktora sa mi akosi nepáčila :-k Neviem prečo. Akosi iný štýl než predchádzajúce dve epky. Ale Listen sa mi z ukážky páči.
  • Kedze to na Emmy zbiera vsetky mozne ocenenia, skusila som Modern Family a som velmi prijemne prekvapena. Myslela som, ze to bude nieco na urovni Step by Step, ale predcilo to moje ocakavania.
    Vsetky serie su vyrovnane? Zatial som na prvej
  • prve dve su uzas, tretia stale v poho, stvrta tiez.
  • @Hildegarda Mne sa páčili všetky série. Phil je frajer a je to jeden z mála seriálov, ktorý nemá ten umelý smiech v pozadí.
  • @Hildegarda MF si stále drží úroveň, ale první dvě řady jsou asi nepřekonatelný.. Pak už víš co od postav čekat, ale pořád je to fajn! Phil a Gloria jsou podle mě nejlepší (na Glorii bych se vydržel koukat... dlouho :D )
  • Existuje vobec nejaky kriminalny serial, kde by hlavny vysetrovatel/policajt/detektiv alebo antropologicka neriesil/a vrazdu, ktora udiala kedysi davno v jeho/jej rodine? Uz je to take obohrane klise...
    @Hildegarda Murplová =D
  • @Blackfish @Gepeto asi som to mala viac specifikovat - to su literarne postavy a adaptovane scenare som nebrala do uvahy
  • @Hildegarda To je vražda, napsala.. i když to asi ne, ona má asi kvadrilion synovců, kteří jsou v době jejího příjezdu do malého městečka kdesi zatčení a podezřelí a teta Jess je z toho musí vysekat.. Máš pravdu s tou teorií moc kriminálek bez rodinného mordování asi není :D

Ale v Bones má táta Temperance aspoň styl :D :twisted:
  • @pavel měl. Ty novější série už jsou naprosto tragické.

@Hildegarda Kobra 11? :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.