Je zde snad nějaký rychlík, který již má ohodnoceno? :-) Znáte ten pocit, když nejdřív povídkám v prvním hrubém nástřelu rozdělíte své body, spočítáte je, zhluboka si povzdechnete a s těžkým srdcem začnete dumat, jak z těch 56 bodů uděláte 35?
Já už jo :-) A s body to řeším tak, že prostě všem škrtnu jeden bod a té nejlepší nechám 5 bodů. Ale v tom formuláři by mohla být i nula, abych nemusel refrešovat celou stránku :-?
Měla bych na autory do dalších kol velkou prosbu. Pokud náhodou nedokončujete povídku na poslední chvíli, nechte si text prosím někým zkontrolovat. A pokud ji dokončujete na poslední chvíli, tak to aspoň projeďte kontrolou textu ve wordu, nebo prostě požádejte o prodloužení uzávěrky. Ve většině povídek je dost chyb. Nejen hrubek, ale taky překlepů, vynechaných písmen ve slovech, někde i vynechané slovo ve větě, nebo zvěrstvo pramenící z lokální mluvy. Je to vážně škoda a povídky i dějem zajímavé to zbytečně sráží dolů. Když si v diskuzi u vyhlášení kola řeknete, určitě se vám na kontrolu textu někdo ozve.
Odhlasováno. Nakonec jsem dala body jen třem povídkam, protože pak následovala pěkná řada, kde jsem se neuměla rozhodnout, které ještě body dát a které už ne. Děkuju za krásné čtení.
To já jsem dával body na více místech, ale jelikož asi tři povídky dostaly plný počet pěti bodů, těm ostatním jsem musel několikrát ubírat, takže ta nižší bodová ohodnocení nejsou tak spravedlivá, jak by si zasloužila. Ale ty pětibodovky prostě musely jít...
Taky mam rozdano. Bylo to narocne rozpocitavani, az jsem si musela na pomoct prizvat kalkulacku :D Ne na vsechny se dostalo. a ty, kterym jsem dala 2-3 body by zaslouzily o bod pridat, ale bodu, stejne jako v minulym kole, bylo holt nedostatek.
Tak jsem teda obodoval. Musím konstatovat, že bodů bylo žalostně málo. Na některé povídky se mi vůbec nedostalo, i když jsem jim nějaké ty body chtěl dát. :-s
Tak asi budu poslední kdo hodnotil, ale už i já to mám za sebou. Nevím kdo si tu pochvaloval dostatek bodů, ale já zažil úplnou bitvu jak na Štítech :-D
Komentáře
A díky za zpracování :applause:
Znáte ten pocit, když nejdřív povídkám v prvním hrubém nástřelu rozdělíte své body, spočítáte je, zhluboka si povzdechnete a s těžkým srdcem začnete dumat, jak z těch 56 bodů uděláte 35?
A s body to řeším tak, že prostě všem škrtnu jeden bod a té nejlepší nechám 5 bodů.
Ale v tom formuláři by mohla být i nula, abych nemusel refrešovat celou stránku :-?
Podle mě čtyři povídky svou úrovní převyšují ostatní. Ale i tak mám proklatě málo bodů.
Měla bych na autory do dalších kol velkou prosbu. Pokud náhodou nedokončujete povídku na poslední chvíli, nechte si text prosím někým zkontrolovat. A pokud ji dokončujete na poslední chvíli, tak to aspoň projeďte kontrolou textu ve wordu, nebo prostě požádejte o prodloužení uzávěrky. Ve většině povídek je dost chyb. Nejen hrubek, ale taky překlepů, vynechaných písmen ve slovech, někde i vynechané slovo ve větě, nebo zvěrstvo pramenící z lokální mluvy. Je to vážně škoda a povídky i dějem zajímavé to zbytečně sráží dolů. Když si v diskuzi u vyhlášení kola řeknete, určitě se vám na kontrolu textu někdo ozve.