Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
17576788081121

Komentáře

• joffrey me dostal =D
  • Nevím jak se chlapec jehož prvním CD bylo album Visací zámek dostal k elektru (a ačkoliv budu stejně vždycky věrný rockovějším věcem), tohle mě celkem chytlo (konkrétně celé album):

• @DanielSvatoš Nějak nestíhám asi bych měl taky dohrát telltale hry
  • upraveno 2. září 2014
    Tahle písnička by byla příhodnější včera, nicméně jsem si na ni vzpomněla až dnes, ve svůj oficiálně poslední den v roli studenta (ano, mám potřebu vykřičet to do světa :D), kdy mi došlo, že už žádné "zpátky do školy" nebude. A to má moje alma mater i ten skrytý bazén! :dance:

Díky StarKid jsem přežila několikeré státnice a za to jim patří velký dík :)
  • @CervenKa Super teď ještě záleží jakým způsobem. :-)
  • @M1on Co, to ukončení? Kdyby bylo nežádoucí či negativní, tak se nechlubím :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 3. září 2014
    @M1on Toto často beží na Rockovej republike (rádio stanica)
  • Když si pustíte Burn, zemřete :spike:
  • @Henky pokud vím, tak zemřeme tak jako tak, takže Burn už tomu moc nepřidá... :-$
  • Everett...tak to jsi měl dát do spoileru :roll: =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    neměl
  • @Henky Důvod je ve filmu?
  • No kolem filmu se děly zvláštní nehody a The Cure dokonce tuhle písničku dlouho odmítali zpívat někde na koncertu, protože celý ten film byl prokletý. Myslím, že se odvážili až docela nedávno...loni nebo předloni.
  • @Henky nehody ? já akorát vim jak byl omylem nabitej revolver ostrejma.
  • Během natáčení se událo několik nešťastných zranění jako ruka probodnutá šroubovákem, silně popálený člen štábu a podobně.
  • upraveno 9. září 2014
    Tento film získal zájem veřejnosti ještě před svým uvedením vlivem nešťastných událostí, které „prokletý“ film provázely. Hlavní roli měl hrát původně River Phoenix, ten ale tragicky zahynul mezi castingem a zahájením natáčení (30. října 1993, na Halloween shodou okolností ve stejný den v roce, kdy začíná příběh filmu)
  • @Henky Už jsem si to přečet na wiki.
  • upraveno 9. září 2014
    Koukám, že autor bebopa se tím nechal inspirovat.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A kruci, to jsem mrtvá už asi tak 1000x...
    Blbé věci se neděly jen kolem filmu, ale i komiksu - údajně když ho tiskli, tak se stala nějaká nehoda a umřel i nějaký tiskař. Ale co je na tom pravdy, to netuším.
  • Já Crow odmítám shlédnout.. Prostě protože vím že když to udělám, tak že umřu :D
    Mám ho na externím disku, a vždycky ho přeskočím, nejsem pověrčivej, ale tohle jsem si vsugeroval.. takže jsem pověrčivej :D
  • upraveno 11. září 2014
  • Hlavně nekoukejte na ty dementní "další díly" které pro velký komerční úspěch natočili, protože to je tragédie.
  • upraveno 12. září 2014
    @Everett_Young nekoukám. =D
  • A to se chystá remake...Depp se té kulce už nevyhne =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.