no je to průser no :D navic jsem si řekl že to musím stihnout odehrát než vyjde alfa Kingdom Come takže na to mám měsíc a než mi to přijde tak musím dohrát AC jedničku a to jsem is přísahal že tam dám všechno na 100 procent
@CervenKa Elfové v šestkách nebyli. Tohle jsou zatím jen základní koncepty a vypadat mohou ve finále asi jinak. Teď už je jisté, že jednorožec nebude. Možná jen jako nějaká speciální jednotka v kampani. Ten had, to je Root Snake. Zcela nová jednotka. Stejně jako jelen a Pixie (to úplně první) Had by měla být rychlá mobilní jednotka s možností znehybnit nepřítele a otrávit jej jedem.
@flanker.27 Ne, v pětkách to byla Dryáda. (3. obrázek) Jo pixie byla ve starých dílech, ale v Ashanu ještě ne. Takže tahle listovitá podoba je zcela nová a už to není ta pohádková holčička s motýlími křídly.
@Montezuma3 Základní byla víla (hrál jsem to ovšem v češtině, takže vlastně nevím, jestli byla v originále faerie nebo pixie), ta se upgradovala buď na dryádu nebo nymfu.
Měl bych se taky konečně mrknout na šestej díl. jenže jsem to chvíli hrál a nějak mě to nechytlo, hrozný zjednodušování strategický stránky mě dost otrávilo.
@Gorgloj Já mám rozehranou první kampaň za Anastasii. Jsem asi někde ve 4. misi a už je to hodně dlouho co jsem to hrál naposled. I když mě ten příběh zajímá, ta herní doba mě dost odrazuje a nemám pak motivaci se k tomu vracet. Jedna mise mi dokonce sežrala celý den. Jo v H3 se člověk dokázal zaseknout na celou noc až do svítání, ale stihlo se toho za tu dobu mnohem víc. :D
otázka na znalcov Total war: na steamu majú pekné zľavy, chcem jednu kúpiť a vyskúšať. nikdy som to nehral (hral som a rád Civilizaciu 2 a Civilizáciu 5 a HOMAM 3. Poraďte ktorú si zobrať? Empire, Medieval 2, Napoleon, Rome, shogun, Shogun2, Viking? ROME II jedine nie je v zľave, asi bolo najlepšie :), tak to mi neodporúčajte :)
Komentáře
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/vote-for-the-sylvan-line-up
Ten had, to je Root Snake. Zcela nová jednotka. Stejně jako jelen a Pixie (to úplně první)
Had by měla být rychlá mobilní jednotka s možností znehybnit nepřítele a otrávit jej jedem.
Jo pixie byla ve starých dílech, ale v Ashanu ještě ne. Takže tahle listovitá podoba je zcela nová a už to není ta pohádková holčička s motýlími křídly.
Empire, Medieval 2, Napoleon, Rome, shogun, Shogun2, Viking? ROME II jedine nie je v zľave, asi bolo najlepšie :), tak to mi neodporúčajte :)
dík