Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1221222224226227394

Komentáře

• @M1on: Tak to vůbec nevypadá špatně.
  • :D wtf veď to nevyzerá nijak. Nič tam nie je, power point prezentácia s hudbou.
  • @JoeGyry: Já to myslel všeobecně, ne ve vztahu k obsahu. Kdyby tam půl minuty hrál nápis, Tarantino natočí další western, byl by můj komentář úplně stejný.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tarantino by se měl držet od westernů dál.
  • Mňa Django neurazil ale určite to nie je najlepší western ako si niektorí dovolia tvrdiť. Bol na môj vkus až príliš dlhý (a to mal byť samozrejme dlhší). Ja som nikdy nebol veľký fanúšik westernov, hlavne kvôli tomu že môj otec miloval Vinetua a dookola sa to púšťalo každú nedeľu. Takže keď som sa rozhodol dať podľa imdb šancu najlepšiemu westernu chcel som byť v hodnotení brutálny.
    Ale nedalo sa, Dobrý Zlý a Škaredý je úžasný film. Od príbehu, ktorý je síce jednoduchý ale každého pohltí hneď od začiatku, po perfektné postavy, "hlášky" a čerešňou je určite hudba.
    Pamätám si že som prvý krát začal film pozerať niečo po 2 ráno. Povedal som si že si pozriem aspoň polovicu, ale film som si nakoniec pozrel celý a dokonca po titulkách som si pretočil na obľúbené scény, čo sa takmer nikdy nestáva.
  • Nejlepší western je Lucky Luke... ideálně kreslený (a má tam super písničky...) :o)
    Každopádně nedávno jsem padl na perlu, "Kdo zastřelil Liberty Valance" (nebo tek nějak), který ukazuje, že lze vystavět příběh z divokého západu, kde nebude tisíc hodných indánů, čestný blonďák, tuny zlaty a přestřelky a rvačky na každém rohu...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Není to "Mockingjay" narážka na Malíčka?
  • @Jay to je podtitul třetího dílu Hunger Games
  • @Dreamer: Já vím, stejně jako znám překlad Mockingbird, mocking, Bird i Jay...
    To byla rádobyvtipná poznámka,...

• 1:20 je Jon Snow?
  • z knihy veľa nezostalo
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @JoeGyry První tailer byl už víc než před rokem, doufám, že to konečně dokončej.
    @flanker.27 A to to má premiéru až příští rok :D
  • tak to bude kvalitka, když si dávaj tak záležet :-)
    Obávám se, že to dopadne zhruba jako Jack a obři. Ne tragédie, ale takový nemastný neslaný.
  • odkladanie premiéry je vždy zlé znamenie, trajler je fajn, ale aj tak z toho šípim nudu štýlu last airbander a podobne.... :(
  • upraveno 15. září 2014
    Ktorá Lolita je podľa vás lepšia Kubrickova z 1962 alebo s Ironsom z 1997?
  • Docela smutné pokud likvidování filmů začalo kvůli hloupým lidem, kteří nebyli schopni si nic zjistit o filmu nebo použít mozek před tím, než vezmou dítě na horor, pak už asi nezbývalo nic jiného, než obviňovat ostatní za vlastní blbosti. A vytvoření bezkrevných verzí, kde násilí vypadá strašně cool, je opravdu tím nejlepším výchovným krokem.
  • Já mám raději novou Lolitu. Líbí se mi víc hlavní představitelé a celkový nádech filmu. Stará se prý nelíbila ani Nabokovovi :-D
  • @JoeGyry Tak najlepsia je ta Nabokova ;).
    Osobne som nevidela ani jednu - zkazilo by mi to pocit z knihy imho.
  • tak som si pozrel obe. 1962 bola dlhšia a tým pádom aj dejovo viac vysvetlila. Quilty bol perfektný (teda, neviem aký bol v knihe ale vo filme sa mi veľmi páčil). Lolita bola krásna.

1997 bola omnoho omnoho perverznejšia. Tam kde 1962 len naznačoval sex ho verzia z 1997 aj ukazovala. Lolita sa mi nepáčila, herečka bola miešaninou Evan rachel Wood a Kirsten Dunst a tieto herečky nemám príliš v láske.

Čítal som však že aj táto "perverznejšia" verzia je len slabý odvar oproti knihe. Až si mám chuť prečítať knihu. Nie kvôli perveznostiam ale skôr aby som pochopil Humberta, na konci oboch filmov mi ho totiž bolo ľúto.
  • @JoeGyry Jestli si pamatuju správně, tak mi ho po přečtení knihy líto bylo (filmy jsem neviděla).
    @Dreamer Schvaluje se, ten film mám hodně rád :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 16. září 2014
  • upraveno 16. září 2014
    Na tohle se hodně těšim doufám, že mě to nezklame. (český název nekomentuju)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.