Já jsem četl většinu knih Warcraft a přišlo mi to jako taková standardní braková herní literatura. Má to rozšířit a přiblížit příběh, a věřte mi, že proti knihám Assassins Creed je to hotový literární poklad. A osobně na final bosse vsázím na Medivha. Orkům musí někdo portál i v téhle časové linii otevřít z druhé strany. Warlordi, včetně Guldana budou bossové ale Medivh se nabízí jako výchozí volba.
@Blackfish Lenže v tejto časovej línií Medivh neotvorí portál. Veď to by orkovia robili inváziu do alternatívneho Azerothu. Lenže oni, tuším, chcú otvoriť spätný časový portál a teda učiniť inváziu do súčasného Azerothu, kde Medivh už nemá dôvod spolupracovať s BL (keďže je to súčasný Medivh) a kde ani neviem, čo s ním je (čo sa s ním stalo po RoCh).
Takže neviem prečo by v tejto časovej línií Medivh otváral portál pre orkov z druhej strany. Samozrejme, ako hovorím, neviem, čo s ním je. Možno vieš niečo viac - teda, že je znova pod vplyvom BL a môže otvoriť.
Ale Garroshovi tuším pomáhal (dračí aspekt? Ktosi na K) tak ten by mohol byť ten, čo ho otvorí na Azerothskej strane, ak neprešiel s Garroshom.
:D:D tak za mě ne, udělat z něj orka :D Mám dojem že jeho ideály se taky nekříží s tím We will be conquerors a pompou kolem :D ¨ Ale už je tam reference na itemu - ultrasonic screwdriver.
@Montezuma3: Já už strašně dlouho přemýšlím o tom, že si Brothers koupím, ale zatím odolávám, i když na to všude slyším pět chválu. Slyšel jsem, že je to dost na city. :-)
Dnes jsem si na Steamu koupil kompletní Strongholdy za necelých 7 EUR. Včetně prvního dílu v HD. Vřele doporučuji. Za ty peníze je to skvělý kup.
@Velbloud Joo, emocí je tam poměrně hodně, na tak malém prostoru (4 hodiny hraní) mě to docela i překvapovalo. Různorodé prostředí, grafické zpracování, krajiny, hudba. Zanechalo to na mě docela velký dojem. Hlavně se to ze začátku tváří, jako nějaká pohádka. Ale čím jsi blíž k finále, začíná pěkně přituhovat. Jedinou vadou na kráse bych viděl horší ovládání na klávesnici.
Dohral The Walking Dead season 2. 4x som to zreštartoval no nenašiel som koniec, ktorý by sa mi páčil. Hra je ukončená dobre, konce sa mi nepáčili preto lebo všetky boli príliš smutné.
Assassins Creed 2 Assassins Creed 3 Assassins Creed 4: Jackdaw Assassins Creed: Brotherhood Assassins Creed: Revelations Assassins Creed: Unity - The Bastille Edition Zaklínač 2: Vrahové králů - Platinová edice Zaklínač 3 : Divoký hon jsem si řekl že chci mít všechny AC v krabičce tak je budu mít no a u Unity jsem chtěl artbook :D
Komentáře
Takže neviem prečo by v tejto časovej línií Medivh otváral portál pre orkov z druhej strany. Samozrejme, ako hovorím, neviem, čo s ním je. Možno vieš niečo viac - teda, že je znova pod vplyvom BL a môže otvoriť.
Ale Garroshovi tuším pomáhal (dračí aspekt? Ktosi na K) tak ten by mohol byť ten, čo ho otvorí na Azerothskej strane, ak neprešiel s Garroshom.
¨
Ale už je tam reference na itemu - ultrasonic screwdriver.
Dnes jsem si na Steamu koupil kompletní Strongholdy za necelých 7 EUR. Včetně prvního dílu v HD. Vřele doporučuji. Za ty peníze je to skvělý kup.
Ako tak čítam, onlineovka na prežitie. Vyzerá to zaujímavo. Nuž, ja PS4 ale nemám :P
Jsem zvědavej na příběh, když to má na povel Chris Avellone.
http://games.tiscali.cz/oznameni/tvurci-deux-ex-odhalili-karetni-hru-sienna-storm-242037
Assassins Creed 3
Assassins Creed 4: Jackdaw
Assassins Creed: Brotherhood
Assassins Creed: Revelations
Assassins Creed: Unity - The Bastille Edition
Zaklínač 2: Vrahové králů - Platinová edice
Zaklínač 3 : Divoký hon
jsem si řekl že chci mít všechny AC v krabičce tak je budu mít no a u Unity jsem chtěl artbook :D