TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?



Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1215216218220221361

Komentáře

  • Už se nám to blíží už se nám to blíží
  • Začal som pozerať Community a mám novú závislosť. :) (A Annie je moja nová platonická láska :D )
  • @Arutha Annie ľúbime všetci <3 odporúčam po každej sezóne pozrieť bloopers na yt. Hlavne kvoli Alison Brie sa to oplatí :D
  • Na novinářské projekci The Knick (docela dost zaujalo, hlavně styl a atmosféra) jsem dostal přístup k HBO GO, takže teď zas trávím ponejvíc času na filmy/seriály u nich. A k mému překvapení mě zatím nejvíc uchvátila Terapie. Už dřív jsem jí zkoušel, ale nechytlo mě to až tak. Teď jsem tomu dal novou šanci a kolem 10. dílu se to zlomilo tak, že jsem se od toho pak už nemoh odtrhnout. Rodenovi to nesmírně sedí. Pokud vám nevadí, že se seriál prakticky odehrává v jedné místnosti, herci 1:1 a vše stojí na dialozích, jděte do toho. Jako bonus vás to určitě na mnoha místech donutí k úvahám o vlastním životě, takže ušetříte za vlastní psychoterapii :-)
  • Community šlo od druhé serie totálně do sraček.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @alek A americkou verzi s Gabrielem Byrnem a Miou Wasikowskou In Treatment jsi viděl? Já jsem sice sledoval jenom dny se Sophií a Ginou, ale i tak jsem byl z toho odvařený jako už dlouho ne.
  • těším se, i když trailer na třetí řadu je asi nedostižněj
  • @heavy_head vlastně jsem tehdy zachytil jen pár dílů na ČT2 snad, ale chystám se teď na to. BTW, ten výběr dnů chápu, já měl taky tendenci v český verzi sledovat hlavně ty dvě ženské linky.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To mi pripomína, že by som mal dopozerať ešte tú štvrtú sériu :D Akosi ma štvorka nebavila už pri prvých dieloch...
  • Koho to tam Grantham přistihnul s Jimmym, teda pokud to není nějak blbě setříhané?

    Údajně má v páté sérii mít Lady Edith ještě větší smůlu, což nevím jak může být vůbec možné :D :D Doufám že aspoň Bates s Annou už budou mít větší "štěstíčko" :D

    @Gepeto Čtvrtá nebyla špatná, v tom začátku se člověk ještě vzpamatovává z toho co se stalo na konci třetí řady..
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @pavel
    Tak on je to Jimmy :D Ja som nerozonal ani jedného v tej posteli
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Taky jsem si na čtvrtou sérii pár dílů po závěru té předchozí musela zvykat, ale nakonec se mi líbila skoro stejně jako ty první tři.

    @pavel Řekla bych,
    že to byla herečka Anna Chancellor, bude hrát novou postavu.
  • Já jsem hlavně zvědavej, jestli tu řadu přežije Violet. Co vím tak chtěla být vyškrtnutá už někdy v třetí sérii.
    Ale asi by to bylo už moc drsný...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Snad jo. Někde jsem četla, že by v téhle sérii měla mít výraznější roli. Tak doufám, že to není špatná předzvěst :)
  • no tak to je jasný :-)
  • Isabel by ti na to řekla, že sestřenka Violet měla první čtyři série výraznější roli :D Nedokážu si představit kdo by jí mohl pak zastoupit, to aby přijela natrvalo Ta ženská..
  • úúú teším sa na DA. ja osobne len dúfam, že už nenechajú Batesa s manželkou tak melodramaticky trpieť. snáď im vymyslia inú dejovú líniu, pretože to bol doteraz pre mňa jediný (opakovaný) kaz. samoúčelné trpenie, ktoré sa dalo vyriešiť v dvoch dieloch.

  • @sarven a Edith? Mám pocit že to je otloukánek seriálu, ačkoliv ta ať klidně trpí, nikdy jim ale neodpustím Sybille... :evil:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    D.A.: Já čekám, že mi teď odrovnají Batese. Zůstal tam jediný z mých nejoblíbenějších postav, takže je jasné, že půjde. Tedy, jediný kromě Violet, ale to je čarodějka mimo kategorie, ta prostě musí vydržet...


    Jak mám teď opakovací období, tak jsem po 6 sériích Pohotovosti vytáhla Na doživotí. Damian Lewis je úžasný, sledovat jeho kreace je k nezaplacení. K tomu nádherná Sarah Shahi, coby jeho nevrlá parťačka a ve vedlejší roli roztomile nesmělý Adam Arkin. Prostě další seriál, který mě pořád baví i při xtém sledování.
  • Díky za tip, Na doživotí vůbec neznám. Taky jsem teď opakoval svoje top - Wonder Years, Newsroom, Spin City - krutý odchod M. J. Foxe mě vždycky dostane.

    BTW, proč jen 6 sérií Pohotovosti? Dál už tě to neba? Mně nejvíc utkvěly právě ty pozdější, osmá zejména.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Newsroom jsem opakovala taky vlastně, ještě před Na doživotí.
    Pohotovost mě baví celých 8 sérií, pak už to jde prudce z kopce. Ale těch 6 mám originální DVD, a tak byly po ruce. Zbytek musím někde najít v divx. Navíc v závěru 6. série odchází Carol, tak je to taková paralela s jiným mým oblíbeným seriálem s ní v hlavní roli - The Good Wife (kde očekávám zrušení seriálu po příští sérii).
  • Ad Downton Abbey - chtěla jsem nad tím seriálem zlomit hůl už po třetí řadě, ale pokud se shodnete na tom, že čtvrtá nebyla špatná, tak to možná ještě zkusím. :-) I když tu první už jistě nic nepřekoná...
  • pavel napsal(a):

    @sarven a Edith? Mám pocit že to je otloukánek seriálu, ačkoliv ta ať klidně trpí, nikdy jim ale neodpustím Sybille... :evil:

    mne "nevadí" že trpí. vadí mi, že ich utrpenie je vykonštrované, postavené vždy na tom istom. "radšej mu to nepoviem, lebo čo potom." tak to bolo s batesovým väzením aj s posledným problémom.

    @nevada - Violet vydrží pokým vydrží pani herečka. dúfam, že veľmi dlho.
  • Tak nový doktor... asi ho charakterizuje ta jedna věta co padla. You are good Dalek.
  • @Blackfish Mne nový doktor vyhovuje. Po veľmi podobne ladených Tennantovi a Smithovi je to príjemná zmena. Kto mi ale začína stále viac liezť na nervy, je Clara. Chápem, že úlohou spoločníka je byť Doktorovým svedomím, ale za čo presne
    strelila Doktorovi tú facku? Za to, že spravil, čo od neho chceli ostatní, a ukázalo sa, že áno, naozaj mal pravdu?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. září 2014
    @Arutha
    Za to, že ju desilo, ako mu bolo šumák že všetci možno zomrú, hlavne že mal pravdu.


    Nestrihol si tam inak rolu Bolestínsky Ed? :D Alebo sa mi len zdalo, že ten prvý vojak, čo ich sprevádzal do Dáleka mal jeho hlas?

    EDIT: Tak predsa
    Ben Crompton played Ross in the Doctor Who television story Into the Dalek. He is also well known for appearing in the TV series Game of Thrones.
  • @Gepeto Neviem, mne táto scéna tak nevyznela, ale to je asi len odlišnou interpretáciou. :) Budem si to musieť pozrieť ešte raz.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha To je len taká chabá obhajoba :D To preto, lebo nechápem to, že mnohí Claru nemajú radi. Mne proste príde ako typická učiteľka. Nie je tak naviazaná na Doktora, čo sa mi páči a príde mi, že veci berie z nadhľadom a je inteligentná. Také typu Rose a Martha pred UNITom by urobili len to, čo im je nakázané, také ako Donna si tú cestu fakt nezávislo užívajú (stále mám v hlave tú scénku, kedy chcela zachrániť ľud Pompeiský, nepýtala sa, proste nezávislo konala), trocha aj Amy, no tá mi prišla zase moc naviazaná na Doktora :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. září 2014
    Test - ktorá z Doktorových inkarnácií ste?
    Vyšiel mi 10tka. A to väčšina z tých odpovedí bola taká flegamtická.
    10th Doctor - David Tennant
    You are somewhat of a loner, but still capable of love and friendship with the right people. You can be very self-conscious in social situations, but your charming smile and demeanor capture those around you. At times, you can be over-enthusiastic and get yourself into quite a bit of trouble. But that shouldn't worry you - it should worry the trouble.
    http://www.playbuzz.com/ilanab10/doctor-who-are-you-which-incarnation-are-you
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.