@Nevada Prej ptákovina Jumanji, že ty jsi ten film viděla až v pubertě co? Nebo ještě později. Já jsem to jako malej žral, a pamatuji si, že jsem si k ježíškovi přál taky takovou deskovku, žádný blbý sázky a dostihy. A taky tam hraje malá Kirsten Dunst :-D
@M1on bud sa riesi minulost kvazi vtipnym sposobom, pripadne su tam infantilne vztahy ako vystrihnute z Beverly Hills po 30 rokoch alebo sa to vola Kamenak
@JoeGyry Já viděl Fair Play - neurazí, ale nic převratného také není, závěr je odhadnutelný (logikou předpokládatelný) od cca 30 minuty :( Okresní Přebor jsem sledoval jen seriál, nicméně pokud se film udržel na stejné úrovni: Nova výroba, tzn. vtípky jsou laciné, ale když se uvolníš a budeš se jim chtít smát, tak se můžeš i příjemně pobavit :)
@Nevada: Úplně souhlasím a pokud neusnu, určitě se budu dívat. Ale asi usnu. :-) Podobná záležitost byla opět na ČT2 někdy minulý týden dávali "Tisíc dnů s Annou" s Richardem Burtonem. Vinnetou je bezva (ale jen na pár dílů se dívat opakovaně).
Dobrá volba je taky Dobrý Will Hunting se skvělým Robinem Williamsem, takže pokud chcete vzdát čest jeho památce, dnes večer je pro to vhodná příležitost. "A v příští hodině si povíme, proč bral Freud tolik kokainu, že by to porazilo koně..."
@Nevada Já se na Lva můžu podívat kdykoliv (téměř), protože ho mám na dvd (vyšel v edici Reflexu) :-) Jinak samozřejmě souhlasím s připomínkami k vysílacímu programu čt. Stojí to za psí štěk, haf.
Nedávno dávaly na Filmu+ Tři dny ke svobodě, vynikající film, na který se můžete podívat víckrát, kdyby někdo neznal...poprvé jsem viděl kdysi na HBO a super zážitek.
@Nevada protože do mainstreamu přeci patří tak skvělé seriály jako Ordinace, Ulice, Rodinná Pouta a podobné perly české tvorby. Už jenom čekám na slovenský Panelák. Navíc na nově bude od podzimu místo Jirky Babici mít pořad o vaření Láďa Hruška :-@
Komentáře
A kto to teda je?
POdle mě to Jumaji nebude
"A v příští hodině si povíme, proč bral Freud tolik kokainu, že by to porazilo koně..."
V tom filmu zazní