Zase na Pycella (hoci súhlasím, že to vskutku je podozirvé) by nesedel ten štýl. Ten sa skôr podriaďuje ostatným, asi by skôr vykal. Tamto to vyzerá ako rovnocenný vykonávateľ. Teda, že zadanie nie je dané celkom služobníkovi ako skôr objednávka. Akokoľvek to takisto nepáchne ako objednávka, skôr ako debatenie o objednávke, až na tú poslednú vetu.
Príde mi to, že niekto si niečo okamžite objednáva, rovnocenný vykonávateľ (váhajúci nie z úcty, ale zo zvažovania objednávky) to schváli, že je dobré to vykonať hneď a ešte sa teda spýta, že to má prioritu pred inými vecami. Toľko k okienku dedukcie. Ešte je možnosť, že som mimo.
Len ma irituje, že sa mi to ozýva v hlave, príde mi to povedomé (namiesto od iných citátov, ktoré som si ani nepamätal), len to neviem spojiť. :-k
Jsem rád, že nápověda přišla ohledně písečného hada - ty se mi pletou. Ohledně mrzkého používání jedu, to by neřekl nikdo z Dorne a tak nám zbývá jediný rytíř a to Balon Swann (Když to nebyl Arys Oakheart).
Komentáře
Príde mi to, že niekto si niečo okamžite objednáva, rovnocenný vykonávateľ (váhajúci nie z úcty, ale zo zvažovania objednávky) to schváli, že je dobré to vykonať hneď a ešte sa teda spýta, že to má prioritu pred inými vecami. Toľko k okienku dedukcie. Ešte je možnosť, že som mimo.
Len ma irituje, že sa mi to ozýva v hlave, príde mi to povedomé (namiesto od iných citátov, ktoré som si ani nepamätal), len to neviem spojiť. :-k
konečně mám nějaký citát, který někdo neuhodnul na první pokus