Taky znáte ten pocit, když píšete a píšete, vaše dílo už má 13 stránek textu a vy jste teprve na začátku, a uprostřed toho všeho si jen tak mimochodem odskočíte na wiki ověřit nějakou informaci. A jak si tak brouzdáte po té wiki, zjistíte, že vám unikla jiná, důležitá informace, jejíž existence zcela podkopává základy vašeho příběhu a z vaší 13 stránkové práce se tak rázem stává epický fail hodný trezorové záležitosti?
Ták.. Mě tam určitě něco skřípat bude, ačkoli jsem si to na wiki četla, určitě jsem na něco zapomněla :) Jinak naproti očekávání mám už čtyři stránky a ještě píšu, ale je tam drtivě moc popisu a já nevím, kdo ho tam dal :D
@Montezuma3 u 13 stránky to je ještě lahoda. :-D:-( .. každopádně já osobně bych po nějaké takové nepatrnosti vůbec nepátral, jelikož sám vím jaké to je, když se něco takového přihodí. ;-)
@Montezuma3: Myslím, že na 13 stránek se tu zatím moc povídek neroztahovalo,... Ale ano, PŘESNĚ tu popsanou situaci znám z prvního kola, kdy mi tam nesedělo narození Aegona...
Kontrolní otázka - pomohlo by někomu, kdyby se termín odevzdání mírně posunul?
(Toto se netýká Jaye. Jayi, všichni víme, že nic nepíšeš. Vyhlašoval jsi to zde již mnohokrát, není třeba to neustále zdůrazňovat. Ne, Jayi, tento dotaz opravdu není směřován na tebe.) =D
( :applause: všem, kteří se slůvkem zmínili o své tvořivosti. označila bych vás jednotlivě, ale to bych nesměla být líná. jsem si jista, že i tak jste všichni potěšeni a celí úplně nabušení entusiasmem :D ) co se stalo Montezumovi je nemilé (resp. pro něj jakožto pisatele. pro mě, jakožto budoucího čtenáře jeho výtvoru, to nemůže vadit méně ;) ) ale co se stalo mně... už nikdy nebudu psát povídku na společném počítači. není už ani v koši, je úplně pryč! zvažovala jsem skok z okna, ale naštěstí mě dřív unavil hysterickej záchvat, takže jsem pak k němu už neměla sílu dojít. ne, že bych se tomu teď večer s odstupem smála, ale už nejsem ani tak ... rozzlobená. stejně to byla pitomá povídka, co se blbě psala :D dík za vyslechnutí, doma si nemám komu vylít srdce, protože s nikým nemluvím (všichni jsou podezřelí) PS. to nebyla prosba o posunutí termínu. už mám v hlavě nápad na novou povídku a nehodlám psaní věnovat víc jak tři dny, nikdy! :D
@červ nainstaluj program recuva (nebo jiný program na obnovení smazaných souborů) a jednoduše obnov smazaný soubor. Trvá zhruba rok než se stopa i po definitivně smazaných souborech ztratí z disku. Neměl by s tím být problém, jde to najít buď podle jména pod kterým jsi to ukládala, nebo podle umístění.
@Everett_Young nemysli, hnedka jsem googlila, jak zachránit smazaný soubor. recuva mi vyhodila seznam kdejakejch ptákovin, ale můj dokument nikde :( někdo doma musel "vyčistit PC, protože se to hrozně sekalo" a provedl to opravdu důkladně
@Michelle kdybys mě viděla, jak jsem nevěřícně ječela do monitoru a pak zboxovala svý plyšáky, slovo obdivuhodný by tě ani nenapadlo =D možná směšný, politováníhodný,... moje máma sáhla po slově pošuk :D
@červ Já si kdysi omylem smázla tři čtvrtě skoro dokončené eseje (asi 15 stránek), takže tvé hysterické pocity zcela chápu :-D Ale obdivuhodné rozhodně je, že poté ses rozhodla napsat novou povídku... Tomu říkám odhodlání :-)
@Michelle když tu mou ztrátu 5 stránek amatérské fanfiction hodíš do porovnání s takovou esejí, opravdu působím jak pošuk :D ale je dobré vědět, že může být hůř noo.."rozhodla napsat", tys to položila tak jakože... já to myslela spíš jako "mám něco v hlavě a chtěla bych to hodit na papír, ALE ještě uvidíme" :D
Komentáře
(protože ke 13 stránkám textu jsem se nikdy nedostala)
Mně by rozhodně nijak při čtení nevadilo, kdyby to úplně historicky nepasovalo a taky hlasuju proti uzavření do trezoru :-) Byla by to určitě škoda.
Ale ano, PŘESNĚ tu popsanou situaci znám z prvního kola, kdy mi tam nesedělo narození Aegona...
(Toto se netýká Jaye. Jayi, všichni víme, že nic nepíšeš. Vyhlašoval jsi to zde již mnohokrát, není třeba to neustále zdůrazňovat. Ne, Jayi, tento dotaz opravdu není směřován na tebe.) =D
ne ;)
co se stalo Montezumovi je nemilé (resp. pro něj jakožto pisatele. pro mě, jakožto budoucího čtenáře jeho výtvoru, to nemůže vadit méně ;) ) ale co se stalo mně... už nikdy nebudu psát povídku na společném počítači. není už ani v koši, je úplně pryč! zvažovala jsem skok z okna, ale naštěstí mě dřív unavil hysterickej záchvat, takže jsem pak k němu už neměla sílu dojít. ne, že bych se tomu teď večer s odstupem smála, ale už nejsem ani tak ... rozzlobená. stejně to byla pitomá povídka, co se blbě psala :D dík za vyslechnutí, doma si nemám komu vylít srdce, protože s nikým nemluvím (všichni jsou podezřelí)
PS. to nebyla prosba o posunutí termínu. už mám v hlavě nápad na novou povídku a nehodlám psaní věnovat víc jak tři dny, nikdy! :D
nemysli, hnedka jsem googlila, jak zachránit smazaný soubor. recuva mi vyhodila seznam kdejakejch ptákovin, ale můj dokument nikde :( někdo doma musel "vyčistit PC, protože se to hrozně sekalo" a provedl to opravdu důkladně
kdybys mě viděla, jak jsem nevěřícně ječela do monitoru a pak zboxovala svý plyšáky, slovo obdivuhodný by tě ani nenapadlo =D možná směšný, politováníhodný,... moje máma sáhla po slově pošuk :D
Ale obdivuhodné rozhodně je, že poté ses rozhodla napsat novou povídku... Tomu říkám odhodlání :-)
když tu mou ztrátu 5 stránek amatérské fanfiction hodíš do porovnání s takovou esejí, opravdu působím jak pošuk :D ale je dobré vědět, že může být hůř
noo.."rozhodla napsat", tys to položila tak jakože... já to myslela spíš jako "mám něco v hlavě a chtěla bych to hodit na papír, ALE ještě uvidíme" :D
OK, nebudu tě stresovat :-) (Ale stejně se budu těšit :-D )
tak to určitě byl!
Ok, budu se snažit nezklamat (ale zároveň nic neslibuju :D)
Hrdinství všech autorů bojujících nepřízni osudu navzdory je chvályhodné! :-)