!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1151152154156157243

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Achileus: Dle obecného mínění spíše ne, ale pravda může být hodně odlišná od představ a vzpomínek jednotlivých aktérů... třeba vůbec neumřela.
    @Nevada: Skrze "krvavé lože" to tam de facto zaznělo vs. nezaznělo tam exaktně "Lyanna umřela při porodu", to je tak trochu slovíčkaření...
    Chápal jsem to od @Phoebea trochu jako provokaci, trochu jako fakt, že o tom, JESTLI Lya porodila se víceméně nediskutuje, mnohem víc o tom, kdo je otec a kdo potomek/potomci. :o)
  • Trochu se odkloním od Lyanniného lože..
    Myslíte že když zabijou obra, že ho musí taky spálit aby se z něj nestal nemrtvý? Ještě nikde nebyl viděn, ale i tak je to pravděpodobné.
  • @pavel Teoreticky by se z něj nemrtvý stát mohl... Když to jde u zvířat, tak proč by to nemohlo jí i u obrů...
  • myslím že nemŕtvi obor už v knihe bol keď zaútočili na päsť prvých ľudí
  • @pavel: Tak když už jsme viděli probuzené děti lesa ve formě kostřiček, tak myslím, že minimálně v seriálu se můžeme dočkat lecčekož.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Jay Nemůžeme, na nemrtvého obra nejsou prachy =D
  • @Everett_Young: Nééééééééééé!!!!!! (Doporučuji představit jako komiksovou bublinu)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Jay
    ,,Neboli vo vašej armáde aj nemŕtvi obri?"
    ,,CGI is expensive, you know!!!"
    Můžete mi někdo logicky vysvětlit, proč sem taháte seriál?
    Jop, já chtěla logické.

A taky buďte tak laskaví a používejte tlačítko spoiler pro spoilery a ne ptákoviny, pěkně prosím, smutně koukám.
    @Nevada Nekoukej na mě tak smutně, víš že pak jsem k lidem milý a hodný a to mi úplně zkazí pověst :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young A ještě by tě mohli lidi začít mít rádi a to by byl konec =D
    @flanker.27 brrrrr, to snad radši ani neříkej nahlas, nebo dneska neusnu :-$ :-#
  • Co když se na Severu objeví někdo, kdo pomocí magie dá Theona dohromady...

Aša se přidá ke Stannisovi proti Boltonům (na Zimohradě vypukne vzpoura a Manderlyové a Freyové se navzájem povraždí, Martin nás chce překvapit částí, kterou nezveřejnil a to že Davos přivede Rickona (bez Oši, ta se obětuje pro jejich bezpečný návrat), to sjednotí Starkovic vazali a obklíčí Zimohrad. Roose a Aša padnou. Ašu by mohl zabít Ramsay, zatímco Ramsay nemůže vědět, že je Theon zase pohromadě, Theon se pokusí hrát věrného Smraďocha, jakmile tomu Ramsay uvěří, bodne ho a začne ho dlouho mučit.

Všichni si totiž myslí, že Theon musí zemřít ve stavu, do jakého ho Ramsay dostal, ale postavy jako (Sansa,Theon,Tyrion,Bran) několikrát se počítalo s tím že mohou zemřít, Sansa s Tyrionem byli taky i když v mnohem menším měřítku týráni a zesměšňováni někým...
  • Já si také myslím, že Theon nám toho ještě hodně ukáže... minimálně na severu a Martin na něm podle něj ukáže pravou vizi Železných a to What is dead may never die but rises again harder and stronger. Theon bude jednou klíčovou postavou pro získání Zimohradu a jestli se teda Davosovi podaří získat Rickona, tak Stannis bude mít k dispozici celý Sever, ale stále si myslím, že než nějaké obléhání směrem na Jih neuskuteční a vrátí se s posilami na Zeď i díky tomu, že podle mě vypukne na Zdi ať už menší nebo větší bitva mezi Tormundem a Noční hlídkou, kvůli tomu, co udělali Jonovi. Ale Stannis podle mě minimálně porazí Freye na tom zamrzlém jezeře a pak pošle Manderlye spolu s Theonem na Zimohrad, kde bude muset zabít Ramsaye, zda se to podaří ví jen Martin :D
  • Víte jak to bude? Tak jak to autor napíše.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Gepeto Ach, ty zlý :twisted:
  • Ideální teorie o Theonovi by byla kdyby vyřídil Ramsayho a pak zakopnul a spadnul na nůž, desetkrát.. Ať už taky chcípne hajzl jeden! :D

Pěkné shrnutí avšak asi nic nového o Jonovi:
  • O čem se tu bude spekulovat až to Martin dopíše?
    @JoffreyWater o dalších věcech. Martin chce vydat GRRMallion
  • @Everett_Young O tom jsem něco slyšel, ale při jeho tempu to nemá šanci dopsat. Ten bude rád když vůbec dopíše sen o jaru.
    @JoffreyWater On Sen píše paralelne s Vichrami, takže tam by som moc negatívne nemyslel. Hoci, aj pri Vichroch to vyzeralo, že peknú časť knihy mal už s Tancom a beztak budeme čakať asi štyri roky...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.