Zabudnuté časti kníh

upraveno 3. prosince 2013 v Akce a hlasování
Tu môžete pridávať a konverzovať o častiach kníh, ktoré sú vam nejasné alebo ste zabudli čo znamenajú a navzájom si tak pomáhať.
12346»

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Tak to bys pak musela za lidi s královskou krví považovat půlku Západozemí :-D
    @Mikjan
    Spousta rodů v Západozemí odvozuje svůj původ od králů. Za co koho považuju já, není důležité. Ale fanatička Melisandra...
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Beztak bude Azor Hodor a jeho "meč" :-D
  • Ale fakt krásná představa, jak Hodor ničí nemrtvé po tisících.........svým rozhoupaným Světlonošem. Ehm každý si toho svého pojmenoval po svém, tak proč ne že =D
    Boha jeho, už zas..?
  • Nevie niekto príbeh o tom ako sa ten Lannister zmocnil Casterleyovej skaly ? za pomoci nejakého fígľu alebo ľsti
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. srpna 2014
    @Peterko Ta nová věc od nášho deduška tu má vlastní topic, tam určitě něco najdeš ;-)
  • Rád by som vedel čo je zač rod Forresterov :P :D kade tade som o tom čas od času čítal, či by mi o tom nevedel niekto v skratke napísať .. keďže moja znalosť angličtiny je nedostačujúca :P
  • upraveno 7. února 2015
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Peterko Ty jsou skoro neznámí. Většina informací o nich pochází z té hry od Telltale Games.
    V knize je jen to, že to jsou vazalové rodu Gloverů z Vlčího lesa. A někteří jejich stopaři vedli Stannise skrze lesy. Všechno ostatní pochází z té hry.
    Hru jsem nehrál, takže nevím co je v ní. Ale členů rodiny je celkem dost.
  • Ďakujem :) po prezeraní obrázkov ma aj napadlo, že je to z tej hry :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.