Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
1568101135

Komentáře

• upraveno 2. listopadu 2010
    Jako Stannise bych viděl třeba Bena Kingsleye:) ten by se mi jako Stannis líbil:)
    Stannis bude nepochybne dôležitou zložkou castingu. Ak sa budeme pohybovať v nereálnych vodách, tak najlepším Stannisom by bol stopercentne Mark Strong. Z tých reálnejších možností ma ale nenapadá nikto. Avšak už presne viem, koho by som chcel vidieť v úlohe Qhorina Polrukého - jednoznačne Keitha Carradinea (aka Frank Lundy z Dextera). Možno by sa hodil aj na Davosa. Ako Manceho Nájezdníka potom samotného Dextera - Michaela C. Halla (aj keď by ho museli trochu postaršiť). A nakoniec - Jaqen je nám asi jasný ;) http://dietrichthrall.files.wordpress.com/2008/10/crispin-glover.jpg
    Mark Strong by byl bezesporu nejlepší. Představit bych si dokázal i Jamese Fraina, v Tudorovcích byl po odchodu Neilla podle mě nejlepším hercem. Keith je mým oblíbencem od doby, kdy jsem viděl Soupeře Ridleyho Scotta, super byl i v Deadwoodu. Více by se mi ale líbil jako Brynden Tully.
    Vidíš, to ma nenapadlo... Čierna Ryba by mu tiež sadol ako riť na šerbeľ, nehovoriac o tom, že by tým pádom získal aj viac priestoru (...zrejme).
  • upraveno 7. listopadu 2010
  • upraveno 12. listopadu 2010
    TO Shako: odpovím tedy do topicu o hrách :-)
    Zatiaľ čo do pohľadu za kulisy najvýživnejšie (a nejde o jedlo) "Artisans" video. Pohľad na scénu Cersei a Neda potešil :)
  • upraveno 15. listopadu 2010
    Nejaké nové informácie o pokrokoch v natáčaní?
    Hmm, zaujímavé. Momoa sa do tej úlohy hodí, o tom niet pochýb. Berik Dondarrion môže byť. A k tomu moru - možno máš recht, Alek. V podstate je to dokonalé modré plátno :)
    -Čau lidi neví někdo něco o osudu malého Rikona Starka? dík
    No, v seriálu bude asi upozaděn. V knihách se o něm poslední dobou (od jeho zmizení v Bouři) nic moc neví. Bohužel...
  • upraveno 18. listopadu 2010
    Nové fotky! Áááááá, nové fotky! http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20385926_20442931,00.html
    Hodně dobře.... hezký fotky. Ale Eddard Stark, hned jak jsem ho uviděl na té fotce jak tam stojí, tak si říkám,hele Boromir )))))
    Robert tam vypadá jak pantáta Bezoušek. :-) Zbytek je ale velice dobrý.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. listopadu 2010
    Paráda. Zima bude fakt velmi dlouhá...
    No mě se Robert - vzhledem k představiteli překvapivě - fakt líbí a Cersei je prostě super.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Cersei a Jaime jsou málo "zlatí", Jon (jak už tady padlo dřív) moc starý. Ale dojem celkově velký.
    Ja to absolútne žeriem. Addy ako Robert vyzerá podľa mňa skvelo (cítiť z neho ten majestát bojovníka a zároveň znechutenie nad kraľovaním - nepýtajte sa ma ako, ale vidím to tam) a Lena Headey sa pre úlohy mŕch narodila, takže z nej bude perfektná Cersei. Navyše je tam krásne vidieť, ako si na tom všetkom dávajú záležať - kostýmy a dekorácie sa môžu smelo rovnať aj s hollywoodskymi historickými megaprodukciami. Keď sa nakoniec objaví regulérny trailer, asi si nastriekam do textilu. Úplne vážne :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jaime mi sedí, nevypadá tak uhlazeně a načančaně. Ale u Jona mám taky trochu výhrady, jeho vizáž mi nějak nesedí.
    Když už se rozeběhla diskuze o Jaimem, musím říct že vypadá super. Nemám dojem, že vypadá moc uhlazeně - bude to kontrast vzhledem k tomu, jak bude vypadat později. Měl jsem právě z něj trochu obavy, ale rozplynuly se. Jak píše Alek, Jaime a Tyrion vypadají skvěle. Pro mě osobně jsou trochu zklamáním Jon a Danny.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.