@Gepeto: Třeba to myslel tak, že uzavře všestranně výhodnou koalici. :o) @biggris: Šel bych do paktu "Když vyhraješ, pošli Targaryena, když vyhraju pošlu Martella",... ale to bych se napřed musel rozhoupat k odpověděm... zvlášť ta první otázka je výživná. :o)
@Dlady: Jako že máš zájem o Martella? Bral jsem to jako nabídku pro @biggris, měl jsem pocit, že o Martella má zájem (a já bych vcelku chtěl Targaryena), takže pokud se ozve, má přednost,... pokud máš zájem o jinou, (než Martela a Targaryena), tak se mnou počítej.
Nechci vám brát iluze, ale podle obrázku od HBO mezi plackami ta martellská není. :-) A já to pochopila tak, že výherce dostane celou sadu placek, tedy není potřeba si je nějak směňovat (pokud samozřejmě neuznáte, že je všechny neupotřebíte a nějakou nerozdáte chudákům nevýhercům).
Ano, samozrejme jsem pochopil, ze bych vyhral celou sadu. Ale jelikoz jsem tu novej, tak jsem vam chtel nenapadne naznacit, ze jsem skromny chlapec, kdyz neprahnu po hlavni cene a zaroven kterej z rodu si v saze ziskal me sympatie :-D Ale misto toho, jsem vam ukazal, jakej dokazu byt ignorant, kdyz si ani nevsimnu, ze Martellovskej erb tam proste neni =D
@biggris: A komu se nestávají? :o) Ohledně placek... sadu s vyobrazenýma jsem nikde nenašel... na tom obrázku jich je 6, ale kdo ví, jak velká sada to je... :o) Každopádně já bych do paktu šel - muj cíl je jasný Targaryeni. :o)
Nápad dobrý, ale přece bych si nešpinil svoje ruce ne? To musí být rafinovanější nápad. Pokud to vyhraje muž, nu hezkých holek na oko se najde. A pokud žena.. mohl bych angažovat sám sebe. :-D
@Riokai: Ještě je možnost zkusit přesvědčit, aby si zašpinil někdo jiný ruce při tom hledání... :o) Jinak ta první je brutus,... ale podvod to není, ti dva se "Ságou ledu a ohně" zas tolik společného nemají... :o)
Mimochodem ta knížka je prý dost dobrá, mám to potvrzeno z více zdrojů. :-) Mám ji na seznamu "knih, které chci přečíst, než umřu"... počítám, že se k ní dostanu tak kolem 60.
Komentáře
@biggris: Šel bych do paktu "Když vyhraješ, pošli Targaryena, když vyhraju pošlu Martella",... ale to bych se napřed musel rozhoupat k odpověděm... zvlášť ta první otázka je výživná. :o)
Už jsem neodolal a odpověď odeslal.
A já to pochopila tak, že výherce dostane celou sadu placek, tedy není potřeba si je nějak směňovat (pokud samozřejmě neuznáte, že je všechny neupotřebíte a nějakou nerozdáte chudákům nevýhercům).
@Jay dobrej plán :-D
Ale misto toho, jsem vam ukazal, jakej dokazu byt ignorant, kdyz si ani nevsimnu, ze Martellovskej erb tam proste neni =D
Ohledně placek... sadu s vyobrazenýma jsem nikde nenašel... na tom obrázku jich je 6, ale kdo ví, jak velká sada to je... :o)
Každopádně já bych do paktu šel - muj cíl je jasný Targaryeni. :o)
Jinak ta první je brutus,... ale podvod to není, ti dva se "Ságou ledu a ohně" zas tolik společného nemají... :o)
Mám ji na seznamu "knih, které chci přečíst, než umřu"... počítám, že se k ní dostanu tak kolem 60.
PS: já počkal 2 nebo 3 dny jelikož chcu jen placky a ty jsou tuším ještě na 75. místě