Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
145791035

Komentáře

• upraveno 27. října 2010
    Adams je v poradovníku, takže onedlho posúdim ;)
    Nečekej žádné vizuální orgie, on je ten seriál dost reálně ztvárněn, takže se tam většinou jen někde procházejí atc., ale působí to prostě věrohodně.
    myslím, že je to jasné. nebojím sa, že to nevedia, ale ako macejko je to o peniazoch. len som naznačoval, že peniaze na triky pôjdu práve týmto smerom a nie na drakov a mágiu. netreba zabúdať, že sme v prvej knihe.
    No právě, v první knize jsou, pokud se nepletu, akorát Jiní v prologu a pak až "oživování" Droga (který navíc není přímo vidět) a vylíhnutí draků. Žádné jiné magické scény tam snad nejsou - ještě jsem zapomněl na Branovy sny a zombie v Mormontově komnatě. A ještě tam pobíhají přerostlá vlčata Starkovic sourozenců.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. října 2010
    Zlovlci v první knize jsou ještě popisovaní jako vzrostlí psi. Tady možná ani triky potřebovat nebudou. Ale jsem docela zvědavá na útok Branova zlovlka na vraha a příjezd Catelyn do Orlího hnízda.
  • upraveno 28. října 2010
    No ja se na to tesim ukrati to cekani valcik s draky :-) .... Jak udelaj jiny na to jsem hodne zvedavej... Bude potiz neudelat je kycovite...
    Jo docela podobně jako na druhým obrázku si jiný taky představuju.
    Ja ich stále vidím ako Dr. Manhattana z Watchmen :)
  • upraveno 29. října 2010
    Pěkné. Klidně ty obrázky přidej do naší Galerie.
  • upraveno 30. října 2010
    V tom případě bys měl, Aleku, možná vědět, že Galerie se obrázky z DA jenom hemží. :-)
  • upraveno 30. října 2010
    Som jediný, komu http://www.westeros.org/GoT/News/ nefunguje tak, ako má?
    upraveno 30. října 2010
  • upraveno 31. října 2010
    Neboj, budu tě do toho vězení chodit navštěvovat. :-)
    To bude asi Lyanna. Předpokládám, že autor měl původně v úmyslu ztvárnit Jona (který tam chybí), ale nakonec se mu to vymklo z rukou.
    S touhle teorií motivace fanoušků okrádat GRRM, bych se bál vytáhnout paty z baráku. :-)
    upraveno 31. října 2010
    oj, promiň :-)
    Zaujímalo by ma, kto mal tú drzosť GRRM okradnúť. Syčák jeden :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. října 2010
    Pamatuju, že v Chotěboři na Avalconu v roce 2003 okradli Kira Bulyčeva. Byl to docela průser (pas, letenka apod.), takže bych to nezlehčoval.
  • upraveno 1. listopadu 2010
    Ty jezdíš na fantasy cony ? :-)mám tam blízko chatu .. Kdyby tam byl někdy nějaký sraz fanoušků ledu a ohně, tak bych uvažoval navštívit to :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. listopadu 2010
    Byl jsem v roce 2002 (hostem byl mimo jiné Martin BTW, tehdá jsem se začal zajímat co vlastně napsal, a tak jsem objevil IceFire) a 2003, kdy tam kromě jinejch byl právě Bulyčov.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.