[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
1444547495072

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Viac svadieb? Buď preháňa (teda to myslí metaforicky) alebo tam budú aspoň tri. Možné páry:
    Bran a Meera, Jon a Mel, Jon a Tormund, Mel a Tormund ( =D )
    Sansa a Harry Dedič
    Daenerys a khal UnDrogo, Jaime a Brienne, Tyrion a Grešle ( :D )
    Arianne a Griff/Connington

Vážne sa dajú brať tak dve ztoho, takže čo tie Ďalšie ? :-k
  • @Gepeto
    "We have more marriages." - může znamenat klidně dvě... Aegon a Sansa jsou celkem předvídatelní (teď nemyslím spolu, ale každý někoho jiného :-)), ale nějaká nečekaná se tam klidně objevit může. Vždyť kdo před vydáním Tance čekal svatbu Alys Karstark? :-D
    upraveno 26. června 2014
    @sveva
    Tiež mi napadlo čosi odvecákovité ako Alys.
    Tak pod "More" som si predstavil viac ako doteraz a prakticky sme malidoteraz dve až tri významné svatby (ako politicky). :)
    Je paradox, žepo viac vraždách a že idú domov ma tam najviac zaujalo more marriages :D

EDIT: Ahá, ono to fakt nemusí znamenať Viac ako doteraz, ako skôr Viac svadieb, keďže ich súčet sa zvýši, ergo to môže byť dokoncalen jedna.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. června 2014
    @Gepeto Mel a svatba? Jak tě něco takového mohlo napadnout. :-)

Val je také kandidátka na svatbu. Willas je single. Třeba to bude Cersie, ale to by jí musel někdo donutit. Nebo zdechne Hizdahr a Dany si najde někoho nového. A co Euron, má si kde hrát? Já tipuji dvě a budou se jmenovat: Black wedding a Pink wedding. :twisted:
  • Hlavně už ne žádné barevné svatby :D Osobně Bych tipl tu Dany, ale tam si nejsem jistej, jestli půjde přímo o svatbu, jak ji vnímáme :D Protože s Hizdarem je to zabitý...
  • @Mellien: Ano, konec s barevnými svatbami... Co třeba Fire wedding a Ice wedding? :o)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. června 2014
    No je pravda, že Black a Pink wedding už byly v Tanci :-k
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Mám jednu otázku. Jak Varys řekl ve Hře o trůny, že Malíček je druhým nejnevyzpytatelnějším člověkem v kràlovství, řešilo se kdo je podle něj první?
  • @Stannis_Baratheon Myslím že Varys
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Everett_Young Egoista. :D
  • @Stannis_Baratheon: Egoismus na úrovni asi tohoto:
    (České nebe)
    "A v čem je ten Cimrman vlastně tak dobrý?"
    "Skoro ve všem."
    "A kdo to říká?"
    "On."

(Strážci galaxie - tak jako zhruba z traileru)
    "Mé jméno je Starlord"
    "A kdo ti tak říká?"
    "Já."
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • někde se tuším řešilo že myslel právě Oberina, ale ani nevim jestli to bylo tady nnebo jinde
  • upraveno 23. července 2014
  • Hlavně ať tam není hrdina, co zachrání celý svět :D
  • @Mellien Už tam jednou byl. Takže nějaký AA tam pravděpodobně bude.
  • Možná, možná nemusí... určitě nejsem jediný, kdo si myslí, že by sáze hrdina "co sám zachrání svět" uškodil...
  • @Mellien To nejsi, ale byla by sranda kdyby se tam objevil a vzápětí zemřel nějakou absurdní, vtipnou a hlavně co nejhloupější smrtí =D
  • @Everett_Young Nějaká absurdní a vtipná smrt - GRRM se může inspirovat tady:
    http://www.jenpromuze.cz/mixer/18406-30-vazne-podivnych-zpusobu-jak-muzete-umrit-co-se-staly

Třeba ujíst se k smrti na vlastní oslavě a pod.
  • @Henky Jo, to je možné. Pro mě je boj o trůn a dění okolo něj určitě zajímavější než ta mysteriózní mlha okolo jiných, Brana atd. To mě moc nebaví.
  • upraveno 23. července 2014
    @Terezička Je tam aj pán Aha, to sklo je nerozbitné...?
  • Já mám rád fantasy, ale v tomhle případě dle mého prostě převážila lepší příběhová linka okolo trůnu. Navic branova mě vůbec ale vůbec nechytla. Nemusí se mi přeci líbit každý fantasy prvek v knize, nebo snad každá kniha, která pod fantasy spadá...
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @Vena Jedno WoW bude už čochvíľa, ale to je skôr pre PC, gaming... :)
  • Jane Johnson není Martinova editorka (to je Anne Groell) a v zájmu zachování si zbytku svého duševního zdraví jí nevěřím ani písmenko. :-) Stejně do toho nevidí...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.