Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1304305307309310368

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já nemohla myslet na Pevnost Boyard a otce Furu :(
    Paklíč je Tyrion ;)
  • A Pačes? (Jako Penny, nebo kdo?)
    Jop :)
  • A pan Kebule je Varys nebo Mord? :D :D A to s tou bábou pod kořenem mě rozsekalo :D
    Teď je otázka komu spadnul buřt, aby bylo dílo dokonáno...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Jay Když porovnáš Bryndenův popis v Tanci a Bloodravenův popis v Tajemném rytíři, tak to moc prostoru pro pochyby nenechává.

I když u Tebe...
  • upraveno 18. června 2014
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. června 2014
    A ti dva lvi dole. To jsou Jaime a Cersei co hlídají Lannisterské zlaťáky. A Tywin je zavřený v té kupoli nad klecí a kadí zlato.
  • @Montezuma3 Zlaťáky hlídají tygři. Ale západozemí to je jiný trh než Evropa, budeme muset udělat změny.
  • @Nevada: Já nezpochybňuji, že na to všechno ukazuje (jméno, popis, schopnosti,...) - tedy na rovnici 3okávrána= Bloodraven.
    Jen říkám, že možná D'n'D vědí víc a že nás třeba Mistr záměrně mate shodou okolností... :o) Možné vysvětlení to každopádně je (byť by bylo extrémně šokující), nicméně mu nevěřím, spíše se jedná jen o další chybu seriálu...
  • Já si říkala, jak si maskéři poradí s kořenem v oku, ale že by to šlo vyřešit - on neměl oko už "za živa" tak mu prostě mohli dát pásku a na tu pásku přilepit kořen. Vím, že Bloodraven pásku nenosil a někteří znalci by prskali, rozhodně mi to přijde lepší než dvouoký dědula.
  • upraveno 18. června 2014
  • @Blackfish: Oblíbená soutěž tam byla Ariadnina niť... ale to může být libovolná děvka,... vystupuje jich tam víc než dost... :o)
  • @Jay To si nepamatuju, o co tam šlo? Mně nejvíc utkvělo zatloukání hřebíku, různé prolézačky a hlavně tygři. A víte že v roce 2008 vydali nové díly?
  • @Terezička: Jedna ze soutěží o indicie,... šli poslepu podél niti a a nakonci byla "nahá Ariadna" s pochodní a "vytetovaným" slovem, které bylo indicií....
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    O akom filme to preboha hovoríte?
  • To není film :D Ty neznáš pevnost Boyard? :D
    Ohařova helma je jednoznačně ta "tygří" hlava, do které strkali soutěžící ruku, když chtěli před bránou další indicii (indicie za jednoho sběrače)!
  • @Gepeto To není film ale televizní soutěž, jmenuje se to Pevnost Boyard - parta Frantíků se potuluje pevností a postupně členové skupiny plní různé úkoly, některé sportovní (lezení po zdi), některé na šikovnost (jenga), některé na přemýšlení (hádanky otce Fury) a získává klíče. Když získají dost klíčů, dostanou indicie a snaží se uhodnout slovo. Když slovo uhodnou, můžou do pokladnice a nabrat zlaťáků, kolik unesou. Je tam pár zádrhelů, jako že když někdo úkol nesplní tak skončí ve vězení a tým je oslaben, případně pokud se v pokladnici zdrží moc dlouho, pošlou na ně tygry.
    @Montezuma3 To jsme měli na maturáku při šerpování :))
    upraveno 18. června 2014
    @Terezička Pošlou na ně tygry. Chvíľu somsi aj myslel, že sa bavíte o Hunger Games :D A to je niečo nové alebo staré?

@Montezuma3 Neslyšel :D
    upraveno 18. června 2014
    @Gepeto Staré - dávali to, když jsem byla malá (tu starou dobrou verzi). Teď před pár lety udělali novou a ta stojí za nic. Hlavně otec Fura tam vypadal jak z gumy :(

Pevnost Boyard a Hry bez hranic jsou soutěže mého dětství :)
  • @Gepeto Pro Tebe očividně nové :-) Je to dost staré, abys to nepamatoval, takže máš právo být udiven. Ale bylo to fakt dobré!
    @Krisa @brbr Aha. :D Ja si z detstva pamätám akurát čosi tiež hádankové, nakonci sa tam museli ponárať a tiež predtým čosi riešili (napr. so zavretými očami rozpoznávali chute), potom Bludišťákov, A-Z kvíz a Pokémonov.
  • Ach... cítim sa starý. :D
    to mě připomělo tuhle pecku:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.