@Nitpicker zbytečně dráždíš trolla :D. By mě zajímalo jak to zhodnotil doma, jestli stejně jako tady :D. Když se mi něco nelibi, tak na to nekoukam. Když na to musim koukat, tak pak nemusim mít nutkavou potřebu sdělovat všem a všemi prostředky svuj jediný správný názor...
@M1on Co má sledovanost s kvalitou seriálu? Nic. Vše je jen o reklamě a hypu a jak přesvědčit diváky o kvalitě a samozřejmě, že většina podlehne,dyť tam jdou vidět kozičky a draci.
@Nitpicker Ano a ty snad věříš kritikům, kteří hodnotí show po třech z deseti dílech? Jakou to má sakra vypovídající hodnotu? Žádnou, takže nějaké statistiky a top50 jsou naprosto směšné, když kritici ani neviděli Jon vs. kovadlina nebo přijed Fialky asi vteřinu před bitvou a dalších x nesmyslů.
@M1on Samozřejmě, lidi na to čumí, kritici tomů dávají vysoká čiselká, tak proč měnit něco, co nám vynáši, ikdyž je to úplně tupé? Nehorázná část diváku jsou jen konzumenti, co sežerou, co jim předhodí a vůbec nějaký děravý scénař neřeší. HBO by bylo samo proti sobě, kdyby něco rušilo. Oni raději budou točit podle svého a nebudou brát ohledy na Vichry zimy a domrví to úplně a itak se tomu bude tleskat.
@Nitpicker: Si z toho nic nedělej. Klasik pravil: "To je vládní statisti.. Tedy vlastně fakt." "Aha, takže Vaše čísla jsou fakta a má fakta pouhé statistiky"
@Matej Hodně vysoká, jelikož se řídím rozumem na rozdíl od zdejších uřvaných fanatiku, kteří nepřipouští, že by GoT nebylo něco více než jen stěží průměrná show.
Nikdy by ma nenapadlo, ze mozu existovat ludia, ktorym sa napriklad nepaci nejaky serial, herecke vykony,adaptacia, dialogy,choreografia, efekty a co ja viem co este v nom.....potom su kvoli udrzaniu laskyplneho vztahu nuteny sa so sebazaprenim na taky serial pozerat (tzv. waterboarding televizneho veku)....a nakoniec zvladnu este dva dni skoro non-stop ten serial hatovat na 15 stranovej diskusii v reakciach na vsetko a vsetkych, len aby dokazali ze su niecim (asi za to utrpenie pri sledovani) nadradeny nad kohokolvek ineho... klobuk dole, slabsie povahy to nedokazu
V čem je tedy tak vysoká krom toho že tvrdíš jak jsi užasný a jak je jen a pouze tvůj názor pravdivý zatímco ostatní jsou zaslepení fanatici kteří Tobě nešahají ani po kotníky?V čem ta magie vězí? :)
Zima se nám opět bohužel na nějákou dobu oddaluje a čeká nás opalovaní venku místo hltání GoT. Všem přeji ať to co nejrychleji uteče a můžem se co nejdříve zas natahovat o vyrovnanost předlohy se serialem. A teď k věci. Dočetl jsem jen na 8 page, takže reaguji jen na to.
Nevim asi jsem jinej, ale mě mnohem víc trápí to jak JJ umřel než to, že umřel. Ta scéna je pro mě jeden velký fail. Před bojem se tváří jak smažka na dojezdu a jen co vylezou kostíci z jogurtu tak si hopsá kolem jak nějákej zajda. Schválně koukněte jakmile vylezou tak z Jojena je rázem Usain Bolt. Nevim jak to máte Vy, ale mě když je blbě tak mi je prostě blbě a může po mě hopsat i nějáká pěkná děvčica, lépe prostě nebude. V poho, je to detail kterej se zkousnout dá, ale to co následuje ? Tohle je nejdražší serial všech dob ? Vždyť to jak ho ta ruka sejme je záběr hodící se do let sedmdesátých a to ani nemluvím o logice věci, kdy v jednu chvíly JJ řve na Brana z otočky, střih a JJ na zádech. Potom co si JJ vezme adrenalin aby se mohl porvat s kostma, stačí aby do něj Meera lehce (nezlobte se na mě, ale bylo to fakt pohlazení) strčila a on už jako nefunguje ? Za mě tahle konkretní scéna ohromnej průs**. To ho radši měli roztrhat ty ruce hned na začátku.
Co si pamatuju tak ten čaroděj je v tom čarostromu zarostlej. Tady to vypadá jak když na něm sedí. Ale u téhle scény jsem shovívaví, protože v knížce je až moc veliký prostor pro fantazii, při tomhle momentu. I když aspon ty oči mohli být v pořádku. A taky mohli více podtrhnout moment kdy řekne Branovi, že došel už pozdě. V knize to působí mnohem naléhavěji, tady to Bran přejde jak já zprávy TV Nova. Jinak si myslím, že materiál pro Branovu linku je ještě slušný. Taková výuka šmíráka se dá slušně rozvést ( v knize si připadám ošizenej o moment padawin - jedi, až moc prostoru k fabulaci z mého pohledu ).
To HBO už přišlo o všechny divoké během Jonova tripu za Zeď ? V knize útočí na několik pevností, tudíž by se dalo celkem prominout, že jich u Manceho je jak fans na zápase Blšan. No nezaznamenal jsem v serialu tento lehký detail. Akorat Mance říká, že posalal 400 zeďolezců. A o útoku na další pevnosti zmínka v minulém díle nebyla, takže kde se stala chyba ? To se jeden divokej počítá za 50 ? Může to vypadat jako hnidopišství, ale logika věci je jasná. Nemůžu machrovat se stotísícovou armádou, když pak ukážu sto lidí, dva obry a jednoho mamuta :X Stačila jedna věta, jedna mini scénka navíc :( Nemám pohled nečtenáře a tak nevim jestli lidem co netuší to přišlo v pohodě, že ohromná Manceho armáda o které slyšíme od druhé serie se rozplyne v noc během minuty střetu se Standou. I když se snažím odělovat knižní předlohu od seriálu a seriál vnímat jako samostatnej organismus, stejně mi připadá že Zeď prostě v téhle serii nezvládly.
Jinak spokojenost, v některé okamžiky jsem i mlaskal :D + Cersei když chytne záchvat u Tywina + Ohař vs. Panna z Tarthu + Kill me. Kill me. Kill me! KILL ME !! + Mance / Jon + Tormund / Jon + Kutil Qyburn
Nechcete dále pokračovat v urážkách v soukromé poště? Tohle je naprosto zbytečné a věřím, že tu na to většina lidí není zvědavých. Je to škoda a není to vůbec ohleduplné vůči těm, kteří by se tu normálně rádi navzájem podělili o svoje zážitky ze sledování poslední epizody, ale chápu, pokud je tohle naprosto odradilo a znechutilo.
@Matej Už tím, že se nebojím jít do hnízda fanatiků a psát něco, co se těm fanatikům nelíbí je přece úžasné ne??? Navíc jsem jeden z mála, který se pozastavuje nad logikou věci a těmi tisíci chybami ve scénaři, všem ostatním je to jedno nebo si v tom libují jak je zde vidno.
@Matej Popravdě do žádných diskuzí ze zásady nepřispívám a věnuji se ji až moc, čili když si udělám týden volno pro vás a trošku si pravdivě zahejtuji nikomu to neublíží...Ano, i do takové míry může nekvalitní zpracovaní předlohy člověka rozčílit.
@Matej Nesouhlasím, že je to subjektivní. Ty chyby tam prostě jsou, logické chyby, chyby proti lore knihy, čili to není subjektivní, ale jak píší, je to pravdivé.
@Kalam Mekhar Ale tohle nevysvětlíš. Zkoušel jsem to po dobrém, zkoušel jsem to po zlém. Tohle prostě nevysvětlíš, akorát tu plýtváš časem, úplně zbytečně.
@Everett_Young Samozřejmě, že plýtvám časem, ale trošku jsem lhal, musím do týdne dopsat seminárku, čili jsem na macu teď nalepen skoro 18hod. denně abych to stihl a diskuze zde je takové příjemné rozptýlení, ale máš pravdu, že je to boj s větrnými mlýny. Ale jak vidím, že někdo tady napíše, že se mu to líbil např. ten fight tak vidím rudě..
Komentáře
"To je vládní statisti.. Tedy vlastně fakt."
"Aha, takže Vaše čísla jsou fakta a má fakta pouhé statistiky"
klobuk dole, slabsie povahy to nedokazu
A teď k věci. Dočetl jsem jen na 8 page, takže reaguji jen na to.
Nevim asi jsem jinej, ale mě mnohem víc trápí to jak JJ umřel než to, že umřel. Ta scéna je pro mě jeden velký fail. Před bojem se tváří jak smažka na dojezdu a jen co vylezou kostíci z jogurtu tak si hopsá kolem jak nějákej zajda. Schválně koukněte jakmile vylezou tak z Jojena je rázem Usain Bolt. Nevim jak to máte Vy, ale mě když je blbě tak mi je prostě blbě a může po mě hopsat i nějáká pěkná děvčica, lépe prostě nebude. V poho, je to detail kterej se zkousnout dá, ale to co následuje ? Tohle je nejdražší serial všech dob ? Vždyť to jak ho ta ruka sejme je záběr hodící se do let sedmdesátých a to ani nemluvím o logice věci, kdy v jednu chvíly JJ řve na Brana z otočky, střih a JJ na zádech. Potom co si JJ vezme adrenalin aby se mohl porvat s kostma, stačí aby do něj Meera lehce (nezlobte se na mě, ale bylo to fakt pohlazení) strčila a on už jako nefunguje ? Za mě tahle konkretní scéna ohromnej průs**. To ho radši měli roztrhat ty ruce hned na začátku.
Co si pamatuju tak ten čaroděj je v tom čarostromu zarostlej. Tady to vypadá jak když na něm sedí. Ale u téhle scény jsem shovívaví, protože v knížce je až moc veliký prostor pro fantazii, při tomhle momentu. I když aspon ty oči mohli být v pořádku. A taky mohli více podtrhnout moment kdy řekne Branovi, že došel už pozdě. V knize to působí mnohem naléhavěji, tady to Bran přejde jak já zprávy TV Nova.
Jinak si myslím, že materiál pro Branovu linku je ještě slušný. Taková výuka šmíráka se dá slušně rozvést ( v knize si připadám ošizenej o moment padawin - jedi, až moc prostoru k fabulaci z mého pohledu ).
To HBO už přišlo o všechny divoké během Jonova tripu za Zeď ? V knize útočí na několik pevností, tudíž by se dalo celkem prominout, že jich u Manceho je jak fans na zápase Blšan. No nezaznamenal jsem v serialu tento lehký detail. Akorat Mance říká, že posalal 400 zeďolezců. A o útoku na další pevnosti zmínka v minulém díle nebyla, takže kde se stala chyba ? To se jeden divokej počítá za 50 ? Může to vypadat jako hnidopišství, ale logika věci je jasná. Nemůžu machrovat se stotísícovou armádou, když pak ukážu sto lidí, dva obry a jednoho mamuta :X Stačila jedna věta, jedna mini scénka navíc :( Nemám pohled nečtenáře a tak nevim jestli lidem co netuší to přišlo v pohodě, že ohromná Manceho armáda o které slyšíme od druhé serie se rozplyne v noc během minuty střetu se Standou. I když se snažím odělovat knižní předlohu od seriálu a seriál vnímat jako samostatnej organismus, stejně mi připadá že Zeď prostě v téhle serii nezvládly.
Jinak spokojenost, v některé okamžiky jsem i mlaskal :D
+ Cersei když chytne záchvat u Tywina
+ Ohař vs. Panna z Tarthu
+ Kill me. Kill me. Kill me! KILL ME !!
+ Mance / Jon
+ Tormund / Jon
+ Kutil Qyburn
P.S. seriál nesleduju