Hra o trůny 4x09 - Strážci na Zdi - Ice & Fire

upraveno 9. června 2014 v 4. řada
1234568»

Komentáře

• upraveno 14. června 2014
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Rybba Schody mali aj v seriály. Dokonca sú aj v Intre. Asi na ne len zabudli.
    @Rybba Raz tuším hovorili o príchode Bielych (možno ešte v prvej sérií keď doviezli modrooké mŕtvoly) a či ne Zeď dosť vysoká, následne ukončená scénka s pohľadom na Zeď a tuším tam bolovidieť aj klikaté schody.
  • Jaqen H'ghar 5ta najobľúbenejšia postava na Edne :D
    @Rybba Neviem čo myslím, keďže som tú epizódu videl predzopárrokmi takže si to nepamätám. Ale raz tamboli. A možno neboli. Je mi to zvysoka u ritky.
  • upraveno 16. června 2014
    Dal jsem si ten díl znovu a pár poznatků. Fialka a zrzka nebyli domluveni, žádnou sovu jsem tam neslyšel (o tom jak procházela blízko a viděna by se dalo polemizovat, ale naštěstí všichni koukali jinam). Ygritte varovala všechny, že Jon je její, kdo by to chtěl ignorovat, koupí její šíp, jen pochybuji, jak by věděli, jak Jon vůbec vypadá. Kdo byl vlastně ta jediná láska od Aemona Targaryena? Fialka řekla při příchodu, že procházela okolo divokých. Oheň ani ozářená obloha by vidět z místa kde byli divocí určitě nebyla, při pohledu na oheň ze zdi, ta záře byla minimální, ale při prvním shlédnutí mi to vůbec nevadilo ani jsem to nezaznamenal. Samovo, kdokoliv by tě chtěl poslat pryč, si bude muset nejdříve promluvit semnou, a kam půjdeš ty, půjdu já, mi přišlo úsměvné už napoprvé. Slib mi, že neumřeš, slibuji ti, že neumřu -> V tu chvíli jsem už viděl Sama pod kytkama (při vykouknutí ven zpoza hradeb jsem už už očekával, že chytne jeden šíp mezi oči a tím začne útok divokých na hrad, škoda no). Neřekl bych, že na Zeď útočilo "pár divokých" určitě tak dvě stě - čtyři sta lidí, jen to většinou nešlo vidět (zkouška počtu obránců - počet vystřelených šípů najednou a jejich obraného systému - sudy, kosa, balista). Voják zastřelený šípem od obra by při křivce letu měl doletět tak kilometr za zeď a né hned za ni. Bitva o hrad by trvala ve skutečnosti tak pět minut a divocí by zvítězili dřív, než by posily z vrchu vůbec dorazily, spodek mělo bránit cca 20 mužů (cesta výtahem něco trvá). Ygritte dlouho váhala se zastřelením vůdce Thenů, to mi bylo divné i při prvním shlédnutí, ta scéna měla podle mě vypadat úplně jinak, Ygritte měla zastřelit toho Thena ještě před tím než mrskl hlavou Jonovi o kovadlinu, Jon se pak měl na Ygritte usmát a ona měla být následně zastřelena tím klukem, prostě tu část s kovadlinou bych vystřihl, zbytek ponechal. Jinak si nemyslím, že by kdy chtěla Jona zabít, milovala ho.

Ale jinak díl super, za mě tak 80-85%. :king:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.