Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire

upraveno 8. dubna 2014 v Seriál Hra o trůny
1457910

Komentáře

• upraveno 5. června 2014
    Proč bych měl číst x stránek starých topiků? A zabít si tím den?

Ale abych se nějak dostali k závěru. Já schválně reagoval na Hotaha, protože k absenci Aryane nemám co říct. Jen se snad nechat překvapit, jestli bude, případně kdy.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @Mellien Třeba proto, že bys poznal s kým se vlastně bavíš? Nebo proto, že to je celá historie tohohle fóra? Nebo proto, že by sis tím udělal obrázek o zdejší komunitě? Jestli příspěvky zdejších uživatelů bereš jako něco co ti zabijí den, a je ti za těžko přečíst pár starých příspěvků (četl jsem je, zase tolik jich není) abys o lidech zjistil něco víc, tak jakou cenu pro tebe potom má názor někoho o kom ani nic nepřečteš, protože by ti to "zabilo den"?
    Velkou. Protože je to opět jiný pohled na věc... Navbíc už tu obrázek o diskutérech mám. Čtu zde forum 2 roky :) Takže se omlouvám, že občas nějaskou stranu vynechám...

Abych to za sebe nějak uzavřel... možná tu došlo k nějakým nedorozuměním. Ale vcelku jsme si to vysvětlili. Názory ostatních beru, těším se na další diskuze. Lidé mi tu přijdou fajn, většina, teda všichni, až...

Everett Young - mi se svojí arogancí a nabubřelostí připadá jako absolutní kretén, který nemá na práci nic lepšího, než urážet druhé. Snížit jsem se k tomu nechtěl, ale co se dá dělat. Taky mi to někdy ujede. DIskutoval jsem tu klidně, bez podobných úletů, ale tenhle člověk mi to tu znechucuje. CHová se jako král zeměkoule.

Rozhodně se můj pohled neomezuje na haters gonna hate
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ale tak urážet se tu nemusíme, ne?
  • @flanker.27 My bad. Špatně jsem si to vyložil, i když se to dá celkem pochopit, vzhledem k tomu jak si promptně zareagoval na můj post a jak naše reakce do sebe celkem "zapadaly". Nechápu jak nám to mohlo vydržet tak dlouho na sebe reagovat, když každý mluvil o něčem jiném.

"Ale vůči tomu se vytvořila protistrana, která argumentuje ne argumenty, ale dvěma způsoby:
    1) "nojo, nespokojenci a hateři"
    2) "já si to nepamatuju, tak to není důležitý detail"

@Gepeto
    Sorry, ale ne. Hádka se vede trochu jinde. S Jayem jsme si kultivovaně vyměnili svoje názory a diskuzi dávno uzavřeli.
    @Everett_Young :
    Nemám zájem být ničí hater. Pochybná ztráta času. Nebuďme osobní. Pokud podle mě napíšeš blbost, tak já na ni třeba zareaguju a napíšu proč si myslím, že je to blbost. Žádné hateovaní v tom není.

"Neodpověděl jsi mi, jestli se umíš bránit nějak jinak. " Očividně ano, ale je velice užitečné občas neztrácet čas rozbory pitomostí, když nějaké tvrzení evidentně odpovídá jednomu z několika dobře známých argumentačních klamů.

upraveno 5. června 2014
  • @flanker.27 :applause:
    upraveno 5. června 2014
    @Nitpicker Well, not only mine, not only opinion :D

Nejsi totiž první a nevede se to od teď. Je to tak od druhé série, tudíž dva roky nazpátek :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Nitpicker http://en.wikipedia.org/wiki/Red_herring

Doporučuju číst celé. A když už budeš v tom, můžeš se vrátit se ke komentářům k druhé sérii, kde to začalo.
    upraveno 5. června 2014
  • @Nevada Prostě nejsi jediná, kdo rád kope do lidí :-) Chovám se slušně, dokud se ostatní chovají slušně ke mě. Pokud ne, tak neznám bratra ani jiného rodinného příslušníka.
    @Gepeto Kořen hádky nespočívá ve vynechání Arianny. Everett se namontoval do debaty tímto postem "@Mellien A bude Jaime sám sebou i když bude černoch a bude z Braavosu? ". Flankera jsem tam zase nedopatřením namontoval já svým Marketa z Anjou nedorozuměním. A celkem záhy už se to zvrhlo v osobní výměnu invektiv.
    @flanker.27 Ještě poznámka: to, že nás celou dobu a priori posuzujete skrze svoje zjednodušené kategorie (vytvořených před x lety na základě diskusí s bůhvíkým) nekritických apologetů seriálu jenom svědčí o tom, že to s tou Vaší deklarovanou věcností nebude tak slavné.
    @Nevada Tak, úprimne áno, ale skôr len v seriálovej vlne...
    Mňa to len naštvalo v inej rovine, pretože som bol podobne nazvaný v inej ďalekej konverzácií (niekým iným), kde skôr išlo o to, že keď niekto už hovorí vyslovenú blbosť a ty mu povieš, že je to vyslovená blbosť, tak ťa nazve arogantným, aby nemusel rezignovať. To ma tu trocha popudilo.
    Ale pravda, v tomto beriem zpiatočku, to bol taký výkrik do temna.
    upraveno 5. června 2014
    @Nitpicker Koreňom som ani nemyslel Arianne. Ale tož, berme to za uzatvorené (okopírovaná vyhýbavá technika od Melliena, v ktorej sa ti snažím nedať priestor na to odpovedať :-k )
    Veď práve. Everett sa do toho zamontoval správne. Asi takto.

Jay vyhlásil, že ak bude Areo čierny, nedbá, len nech nie je z Norvosu, pretože potom by to bola rušivá logická chyba. A ak to už zmenia, napríklad bude z LO, potom to už nie je Areo, pretože by mal pravdepodobne inú backstory. Tak ako Talisa. A dokonca podotkol, že by mu to ani nevadilo, že to nerieši. Ale následne z neho bol hnidopich, že rieši absolútne detaily. No lenže tie detaily sa kopia, tvorcovia vedia často zmeniť meno/backstory postavy a pritom úplne nezmyselne a potom postavu odpravia a fakt to nedá jediný zmysel. Mne dodnes nejde do hlavy pán Lockéééééé. A to vzhľadovo na Kozu aj vyzeral. Potenciál celej veci a možnosti ako umožniť, aby si ľudia ľahšie pamätali postavu v keli. A prečo? Dodnes neviem a to už je tá postava mŕtva. K tomu sa Everett ozval, že ak by Jaime bol černoch z Braavosu, tiež by mu zmenili backstory, čo by malo významný vplyv, teda by to nebol Jaime. Ak ignorujem irelevantnú poznámku, že to bolo blbé prirovnanie, keĎže tam sa nič neprirovnávalo (Everett len ukázal na náhodilo prvej postave príklad, aby to pán M. pochopil), tak mi to príde ako normálna reakcia.
  • @Nevada Proč bych proboha poškozoval Icefire? 8-O Jsem tu tři roky a jsem tu rád. To že už mi s lidmi kteří pokaždé musí jakýkoli argument odbýt tím co tu psal Flanker došla trpělivost je celkem pochopitelné, protože když polovinu z věcí co řekneš ignorují, a berou si jen to, co se jim hodí (např. reakce na komentář, kde jsou zmíněna jak negativa tak pozitiva dílu seriálu zní "to je pořád jenom samej hate, přestaňte tu brečet a nesledujte to), tak už ani jinak reagovat nejde, protože můžeš napsat co chceš rozumného a stejně to bude ignorováno. Iluzi nadřazenosti vytvářím pouze lidem, kteří mi jí sami připisují, což je pár pořád těch stejných uživatelů, s ostatními jednám buď jako se sobě rovnými (třeba s tebou), nebo spíše s respektem, pokud si ho něčím získali (např Ugla nebo Flanker)
    @Nitpicker Ale ono to nebolo blbé priprvnanie, pretože to nebolo prirovnanie vôbec. Bol to príklad toho, ako takáto zmena môže v reťazovom efekte zmeniť postavu. Nemyslené tak, že to zničí príbeh, ale myslené tak, že to bola iná postava, aby to M. pochopil, čo myslel Jay.
    @Gepeto Tak přirovnání to je tak jako tak.I když mohu souhlasit s tím: "Bol to príklad toho, ako takáto zmena môže v reťazovom efekte zmeniť postavu. Nemyslené tak, že to zničí príbeh, ale myslené tak, že to bola iná postava, aby to M. pochopil, čo myslel Jay. " A hyperbola to určitě byla...stejně jako demagogie. Ty pojmy se z velké části překrývají. Nemluvě o tom, že jsou vždycky na škodu smysluplné diskuze.
  • Ty blaho. Tak presne proto nerad prispivam do diskuzi. Clovek napise, ze chce Arianne a nechce cerneho Hotaha a uz je tu boj o rasismus, demagogii atd. Tohle jsem vazne spustit nechtel.
    Kde jsou ty casy diskuzi o Sanse, to byl v porovnani s timhle cajicek. A i kdyz jsen od te doby stal na opacne strane barikady ne Everett, posledni dobou mi zacina byt sympaticky :D
    Sorry za chyby, pisu buhvi z ceho
  • Lidi, tohle je snad sen? Je tu nejakej administrator? Tohle je presne ten duvod, proc je dulezite, aby tu takova osoba byla. Smazal bych asi cele 3-4 strany totalnich kravin, kdy se tu snazili mistni clenove hlidky shazovat tim, kdo napise vice cizokrajne slovo a tim uzemni oponenta. Smutne je to, ze cestina je natolik pestry jazyk, ze tato sarvatka nemuze mit nikdy konce.....A i dokonce v pripade ukonceni teto epicke a epochalni textove bitvy ( vsimejte si tech skvostnych slov), tak tento topic byl stejne vytvoren k jinemu ucelu a timto se z neho stalo mrtve tema.

Takze rikam: Promazat!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.