Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1565759616275

Komentáře

• Při přehřívání není BSOD ale čistě smrt.
  • upraveno 5. června 2014
    @Montezuma3 asi tak no a když to přestane fungovat tak to začne vdávat zvuk jak jsem říkal
    a nevíte proč mi nejde zvuk v nouzovém režimu ? to je normální ?
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @DanielSvatoš preinstalovat windovs by mohlo pomoct,no a ked nie tak to bude nejaky hardwerovy problem
  • ted mi to psalo non system or disk error
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
  • @Gepeto nn jde to ze spoda notebooku a v tom místě drive card
  • @DanielSvatoš zkus nějaký ten prográmek na kondici disku (podle výrobce disku)... Mě to dělalo taky, napřed nouzový režimy, v normálním režimu nb pořád padal. Byl už zlikvidovaný disk, musel jsem pořídit nový. Ale za ten nouzový režim zaplať pánbůh, protože jsem aspoň všechno podstatný stihnul zálohovat..
  • GoogleChrome - kdo máte a používáte a máte nainstalovaný AdBlock, poslední dobou mi to začlo hodně blbnout, dřív se banery s reklamou vůbec nezobrazovaly, teď se mi zobrazují prázdné rámečky, rozhodí mi to uspořádání stránky, blbne mi youtube, začalo mi vyskakovat i (do té doby taky blokované) okno s nějakým fejkovým průzkumem nového google chromu.. Děje se to taky někomu? Už jsem přeinstaloval několikrát Adblock, případně vyměnil za jiné alternativní rozšíření, ale nic nefunguje...
  • @pavel Mám, používám a žádné větší změny nezaznamenávám. Jen na WiC.net mi poslední dobou vyskakují nějaké debilní ankety (od dolní lišty), což mě neskutečně rozčiluje...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Můžete mi říct, jak se natrvalo zbavit geforce experience, když to moji grafiku nepodporuje?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. září 2014
    ...
  • Namiesto papiera na pecenie mi bola z obchodu prinesena folia na pecenie (podobne ako minule namiesto broskynoveho kompotu broskynovy sampon :) ). Je to taky sacok, donho date surovinu, zviazete a peciete. Uz to niekto na nieco pouzil? Tak prosim o nejaky dobry recept :)
    @Hildegarda Hoď to do koše a upeč to normálně v přikrytém pekáči.
  • upraveno 12. září 2014
    @Montezuma3 problem je, ze ja som taka setrna gazdinka, ja nic nevyhadzujem :)
  • @Hildegarda Tak to daruj tvé nejméně oblíbené sousedce =D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Hildegarda Já v tomhle pytlíku zkoušela upéci kuře a bylo to fajn. Sice mám pocit, že to funguje dost podobně jako taková ta skleněná mísa, která má ďublíky na víčku, ale aspoň toho nemusíš pak tolik mýt :D
    Nemáte tip na nějakou dobrou restauraci v Praze (žádná začouzená hospoda), která by nebyla moc stranou běžných tras MHD (ideálně někde v centru), solidně tam vařili a člověk tam nenechal majlant? Podmínkou je bezbariérový přístup.
  • @Nevada: Tou poslední podmínkou jsi to zazdila... chtěl jsem doporučit Palandu,... ale jakkoli si ji nemůžu vynachválit, tak bezbariérová (na 99,5%) není (a ano, název nemate, opravdu je dvoupatrová)...
  • Nemáte niekto stránku alebo program ktorý by Vám ukázal dátumy premiér seriálov? Ja som na to používal zátoku ale už druhý deň mi nejde a som lenivý pozerať imdb
  • upraveno 10. prosince 2014
    @JoeGyry To jde jak? Co (B)Edna
  • @M1on ó Edna je super, diky :)
    Taky serialzone.cz. Já používám myepisodes.com.
    @JoeGyry
    Seriály - airdates.tv
    Náhrdelník - falešné tetování z Bravíčka =D
    @JoeGyry Tak přesně na toto už jsem tu jednou kdysi ptal :D
    A jestli si to dobře pamatuji, tak se tomu říká sametka. I když tahle drátěná se možná jmenuje jinak. Takové holky nosily ještě když jsem byl malej blbeček. To tenkrát ještě jezdily po silnicích trabanty a kdo neměl tohle na krku nebo aspoň tamagotchi v kapse, tak nebyl švihák.
    @Montezuma3 Tohle podle mě není sametka - sametka je stužka.
    Tohle bych za stužku nepovažovala...
  • @JoeGyryPodle googlu to je choker. Jak je to česky netuším.
  • je to Tattoo choker nakoniec ale ani to mi nepomohlo v obchodoch to je asi pod iným menom
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.