@DanielSvatoš Ale já už jsem říkal, že to není tím vzhledem :twisted: A hlavně to nejsou sympatie k herečce ale k postavě. Herečka co Myrandu hraje mi nijak nadprůměrně hezká nepřijde.
@DanielSvatoš Můžu. Je to povahou. Prostě tím, že je to zlá, sadistická, psychopatka, v seriálu snad ještě horší než Ramsay (skoro to vypadá, jako by ho k těm krutostem naváděla). Ona chtěla zabít tu holku na začátku série, a ona (nejspíš, scénář to nevysvětlil) tak zřídila Ramsayho během návštěvy železných. Prostě ty Ramsayho sviňárny hází částečně na ní. Prostě je to zlomyslná svině nejhoršího kalibru, která kdyby měla nějakou moc, tak by napáchala ještě víc škod než Cersei.
@DanielSvatoš jednou? Byla i v minulé sérii, účastnila se kastrace Theona spolu s tou druhou holkou, kterou pak na začátku téhle série zabila. A pak ještě jednou, s Ramsaym v díle kde útočí železní.
Ludia,ja mám také tušenie že by sme v 5-serií mohli vidiet aj Eurona a victariona Grayjoj a že ich scenáristi nevynechaju,lebo Theon sa v moat Cailin zmienil že je tretím synom Balona grayjoja mno uvidíme hádam ich tam dajuu:))
@Rejbek myslíš že by jako vůbec mohli vynechat POV z hostiny, tance a vichrů? :D a bratři Theona o kterých se v Moat Cailin zmiňoval jsou dávno po smrti...
Tak jelikož v mé třídě sleduje GoT poměrně velký počet lidí --- nečtenářů, ale i čtenářů, tak můžu trochu obecně posoudit kvalitu tohohle dílu :) Většina tu odsuzovala scénu s brouky (mně taky nepřišla nijak závratná) Ale úplně každému, koho znám, se líbila... Mluvili o tom celý den, chápete to?
Celý díl hodnotím jak já, tak všichni okolo kladně. Našel bych nějaké drobnosti, ale...možná ani to ne. pokud jsem se někoho zeptal, který díl byl nejlpeší, tak tenhle. Na sto procent. Boj Oberyna? Skvělý. A mě se také líbil... nevím, co tu blbnete se štítem a helmou, vždyt seriálové souboje nikdy nebudou podle reality, jde o to, aby to dobře vypadalo (a to souboje fakt nemusely...) Já jsem pro :)
Dále se tu diskutoval smích... proč by měl být nepřirozený? Úplně to vyplynulo ze situace. Musela se už smát, jak jde vše do háje, pro ni i pro všechny okolo...
Narozdíl od zdejšího věčného rejpala nemám prakticky co vytknout, spokojenost a jen tak dál... (No možná ještě scéna šedého červa mi nepřišla zrovna suprčupr, ale chápu, proč tam byla a ta minutka mi hlavu neutrhla -- takovej luxus oberyn neměl. :D
Se svěrákem zkušenosti nemám, ale když jsme porcovali králíky tak se na závěr naštípla lebka (sekáčkem do temene - vážně nevím proč) a mozek povylezl (nevystříkl přes celou místnost ani se neroztekl) očními důlky.
@svoa00: z čeho to je, to vypadá na nějakou těžkou romantiku... :o) Každopádně názor v kostce - rozmačknout nemohl, a kdyby ano, tak by mozen vyšplouchl víc...
@sveva Já tam vidím louži krve, ale přímo u hlavy bordel, což bude kombinace toho, co se zhruba stane, když někdo přejede kočku. Ó, já ještě nechci, aby byl Hora mrtvý, to by vyváznul moc snadno :spike:
Komentáře
Celý díl hodnotím jak já, tak všichni okolo kladně. Našel bych nějaké drobnosti, ale...možná ani to ne. pokud jsem se někoho zeptal, který díl byl nejlpeší, tak tenhle. Na sto procent. Boj Oberyna? Skvělý. A mě se také líbil... nevím, co tu blbnete se štítem a helmou, vždyt seriálové souboje nikdy nebudou podle reality, jde o to, aby to dobře vypadalo (a to souboje fakt nemusely...) Já jsem pro :)
Dále se tu diskutoval smích... proč by měl být nepřirozený? Úplně to vyplynulo ze situace. Musela se už smát, jak jde vše do háje, pro ni i pro všechny okolo...
Narozdíl od zdejšího věčného rejpala nemám prakticky co vytknout, spokojenost a jen tak dál... (No možná ještě scéna šedého červa mi nepřišla zrovna suprčupr, ale chápu, proč tam byla a ta minutka mi hlavu neutrhla -- takovej luxus oberyn neměl. :D
Každopádně názor v kostce - rozmačknout nemohl, a kdyby ano, tak by mozen vyšplouchl víc...