Hra o trůny 4x08 - Hora a Rudá zmije - Ice & Fire

upraveno 1. června 2014 v 4. řada
2456714

Komentáře

• Akorát nechápu ty titulkový sekvence letos. Orlí hnízdo vůbec nedají, ale dají tam ruinu MoatCailin. A Zimohrad tam drží i když už tam dvě sezóny vůbec nebyl. Aspoň dneska jsme ho viděli ze vzdálenosti několika líg .. Teda ne že by na opening credits nějak záleželo, spíš takový postřeh..
  • @hustey teraz neviem či si s tým Šedým červom robíš srandu alebo nie. Chceli ukázať že otroci len nevymenili jedného diktátora za druhého? Ako? Tým že Dany dáva teenagerske rady Missendei, ktorej dala slobodu už v minulej sérií?
    Tým že ukážu že láska nie je len o sexe, keďže aj chalan bez penisu sa môže zamilovať. Ale zároveň scéna pred tým je nahé kúpanie v jazere, aby splnili kvótu tits per episode?

Len zbytočné naťahovanie deju v Essose, radšej mohli ukázať ako šiel Hizdahr vyjednávať mier, keď už tam chceli ten Essos.
    Proste len knižný materiál nestačí tak znova tam davaju zbytočnú zápletku ala Bran x Jon, ktorá nikde nevidela. A tento krát chcú asi brnkať na struny zamilovaným teenagerom tak tam dali smiešnu love story...
  • Teď jak o tom přemýšlím, tak pan Martin ty svoje postavy zabíjí zcela proti rozumu. Není umění zabíjet postavy, ale chtělo by to, abych se čtenář o nějakou postavu bál. Taková postava by byl v budoucnu zcela jistě zrovna Oberyn a nechat jít zabít jen chvíli po tom, než se objeví, aniž by si čtenář k té postavě udělal nějaký cit, je prostě amatérské. Takových postav je tam spousta.
  • upraveno 2. června 2014
    Joe Gyry: srandu si nedelam, co jsem cetl vysvetleni reziseru i pripadne "znalcu" na westeros.org, tak se vsichni priklaneji k teto myslence, ze ma scena divakum priblizit zmenu zivota z otroku na temer "svobodne" bytosti. Souhlasim s tim, ze by to bylo mozne udelat lepe, ale vzhledem k tomu ze je herecka Missandei opravdu sikovna, ani to prilis nevadilo :) (knizni material nestaci, eh? je to prece uplne naopak)

Ad. Missandei - pokud jsi cetl knizky a daval pozor, tak je tato postava velmi zajimava, rozhodne to neni typicka pubertalni divka, ktere by mela davat blondyne rady. Je dokonce dost mozne, ze vzhledem k jejimu (kniznimu) veku a neuveritelnym znalostem a schopnostem vnimani se jedna o zastupkyni Deti lesa ci Faceless Ones (http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/82748-missandei-is-a-faceless-manwoman-perhaps-izembaro/), ktera je s blondynou prave kvuli tomu, aby mela co nejblizsi vliv na tuto zasadni dejovou linku (a potencialne na draky).
  • To ticho už bude asi folklor po osmých epizodách :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. června 2014
  • @Gepeto :applause: :applause:
  • @M1on
    chtel sem ti sem poslat krasnej obrazek, ale zase bych dostal sprda od mistnich velitelu :D

missandei :applause: :applause:
  • @M1on: whatever vidlak, smazano
  • Že bychom se dočkali mamutů? Ty velký nohy v 0:11 asi nebudou patřit obrovi :)
  • @David23 Ale prd. Proč tam neni vidět celý tělo, jenom někdo oblékl chlupatý nohavice a dvakrát šlápl do sněhu. Zvukaři k tomu udělali zvuk a hotovo.
    upraveno 2. června 2014
    @M1on Tak živého mamuta si dovoliť už určite nemôžu =D
    Ja verím, že pri tom šetrení na efekty za tento čas sa dočkáme aj niečoho viac, hoci ono prachy sa väčšinou dávajú na epku oddelene.
  • davule23: Mamuti jsou potvrzeni stabem, melo by to byt cool.
  • Je to mamut. Dokonce jde i vidět i chobot.
  • @Lord Stark No vidíš, toho chobotu jsem si ani nevšiml :D
    @Gepeto Co takhle vykoupnout Emilii a za její honorář koupit opravdovýho mamuta? Seriálu by to neuškodilo, možná by i pomohlo.
  • @M1on Jeho troubení by určitě znělo příjemněji než její hlas =D
  • @JoeGyry nesouhlasim "knižní materiál nestačí", bohužel HBO se dalo vlastní cestou nám zatím neznámou a tak se tam čím dál víc objevují věci které dle předlohy jdou mimo mísu. Prostě je to taková jiná (možná divná)sága IaF.

@Kalam Mekhar To je asi spíš problém toho jednotlivého čtenáře/diváka jak rychle a jak moc přilne k nějaké postavě. Amaterské? GRRM tím zabijením nastavil vysokou laťku už první knihou a tak bude mít problém to překonat nebo vyrovnat. A on se snaží!!! Na můj vkus až moc:(
  • No tentokrát z toho mám dost rozporuplný pocity :(
    Útok Divokých- Ta scéna s Fialkou byla blbá. Zbytečně natahují :(
    Sansa a Petyr- No jako scény byly dobré,ale vadí mi že se opět vyzradilo víc než se mělo
    Arya a Sandor- Natahované. Už mě to ani nebaví.
    Theon- Ten byl dobrej :) Jako vždy :D
    Oberyn vs Hora- No čekal sem trochu víc ale nezklamalo.
    Jaime a Tyrion- Tak to bylo vtipný ale opět zbytečně natahovaný :D
  • Doufám jen, že to na co koukala Boltnovic rodinka nebyl Zimohrad. V opačném případě, mno už to tu někdo řekl, HBO si jde vlastní cestou, aspon můžou být čtenáři překvapeni a hůře se odhaduje. Stejně si rejpnu :D Pěkné letní počasí na severu asi ta meteorologická předopvěď kterou jsem četl v knihách moc nevyšla :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Už jsou titulky?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.