Trochu to připomíná některé hlody Malých bozích a v Cohenově Diktátorovi: Dikatura je o tolik lepší než demokracie. 1 % lidí vlastní 98 % majetku, taky můžete svým kamarádům promíjet daně a vyhlašovat války pod smyšlenými záminkami...
Tí oslobodení ale plat majú, to bola prvá pointa ich oslobodenia. Páni naďalej môžu mať svojich služobníkov, ale budú im za služby riadne platiť a títo služobníci budú môcť odísť a hľadať si inú prácu, ak uvážaia za vhodné.
@flanker.27 A Danyino samaritánstvo spôsobí nezamestnanosť :D Už je tam kríza... No ktovie... Možno to raz bude jednotný ghiskarský štát... Možno dokonca so jednotnou menou :D
@flanker.27 Nový katolícky argument ,,There is a context for that!" =D Toto musím preposlať kamošovi...
A páči sa mi, že spomenul Abraháma a Isáca, to je jeden z mojich obľúbených argumentov. Takisto jeho "To nie je ad hominem, proste tvoj argument je blbý, ty si blbý..." :D
@Everett_Young Takže něco jako když bůh v podobenstvích, protože kdyby to měl říct tak, aby tomu rozuměli všichni a nehádali se jak je to myšlený, nebylo by náboženství taková švanda? :D
Komentáře
Dikatura je o tolik lepší než demokracie. 1 % lidí vlastní 98 % majetku, taky můžete svým kamarádům promíjet daně a vyhlašovat války pod smyšlenými záminkami...
A páči sa mi, že spomenul Abraháma a Isáca, to je jeden z mojich obľúbených argumentov. Takisto jeho "To nie je ad hominem, proste tvoj argument je blbý, ty si blbý..." :D
Prozvonit :D
nie žeby tam povedal niečo zaujímavé
niektoré pobavia ale napr Československý Ghostbusters sa mi veľmi páči