@Nevada Spíš vylíhne. Nepředpokládám, že je tam více jak jedno vejce. Mamča je tam sama, nebo se tam občas objeví o otčín?
Ale musím, říct, že to video má dobrý soundtrack. Pustit si to na pozadí a poslouchat při snídani cvrlikání ptáčků a občasné datlovo sólo na borovici. :-)
Přidala jsem do záhlaví odkazy na další funkční kamery. Ale tam je třeba mít na výskyt zvířat štěstí. Ještě fungují kamery v dalším hnízdě orlovce a čápa černého, ale obě hnízda jsou zatím prázdná.
Já jsem na umění tele, takže poznám jen ten nejznámější... @Montezuma3: U té čtyřky mi to přijde, že jde o ženu chovající dítě (Marie s Ježíškem?), ale autora či epochu jako vůůůbec.
@Hildegarda: Já bych hlavně čekal, že ta dotyčná nebude TAKOVÁ hrana... :o) No,... a alespoň teď vím, co je ve skutečnosti zač ten Ježíšek, co nám nosí dárky... (i když od té doby, co místo stromečku zdobíme židli se nelze divit ničemu...) :o)
@Hildegarda: To je pán (vypadá jak Bush), paní a za nimi pyramidová budova, to je jasný... :o) Vůůůbec netuším (nenašel jsem tam řešení, můžeš to komplet hodit do spoileru?).
Komentáře
Orlovec říční
http://pontu.eenet.ee/player/kalakotkas2.html
Doufám, že se mláďata vylíhnou brzy :)
Mamča je tam sama, nebo se tam občas objeví o otčín?
Ale musím, říct, že to video má dobrý soundtrack. Pustit si to na pozadí a poslouchat při snídani cvrlikání ptáčků a občasné datlovo sólo na borovici. :-)
Právě teď jsou tam oba. Ale je to poprvé co je vidím pospolu. A vejce tam mají minimálně dvě. Zrovna se vystřídali v sezení.
Ještě fungují kamery v dalším hnízdě orlovce a čápa černého, ale obě hnízda jsou zatím prázdná.
http://www.doba.sk/2014/05/22/dokazete-identifikovat-tieto-malby-vytvorene-z-lega/
A u toho čtvrtého si nejsem jistý.
@Montezuma3: U té čtyřky mi to přijde, že jde o ženu chovající dítě (Marie s Ježíškem?), ale autora či epochu jako vůůůbec.
No,... a alespoň teď vím, co je ve skutečnosti zač ten Ježíšek, co nám nosí dárky... (i když od té doby, co místo stromečku zdobíme židli se nelze divit ničemu...) :o)
A čtyřka je Dáma s hranostajem?! *Triple facepalm*
Som skor myslela, ze budete mat problemy s patkou...
Vůůůbec netuším (nenašel jsem tam řešení, můžeš to komplet hodit do spoileru?).