tady clovek napise svuj nazor a kdyz se nekomu nelibi tak je spatne...a kdo se tady potom hada?:D je tady vskutku zvlastni komunita:) me ta myslenka Nitpickera taky pripada dobra a kdyby ne,nezacnu ho tady hned socovat ze tomu nerozumi a vlastne nevi co rika...tady je to asi one(two) man show? nech sa paci;)
Dnes som si znova pozrel túto časť, respektíve len tú Tyrionovu speach. A veľmi ma potešil herec kotrý hraje Lorasa, ktorý doslova SPAL ked Tyrion povedal že chce súboj, dramatická hudba záber na neho a Margery tá sa tvárila normálne a jeho práve zobudili :D.
@up_er Je jedna vec vyjadriť svoj názor a druhá povedať, že je úplne jasné, že XY a preto seriál vôbec nemení charaktery. Najmä keď to XY nie je tak celkom pravda. Keď katolíci nemajú radi gayov, je to ,,ich" názor, keď chcú tradičnú rodinu zakotviť do Ústavy, pretože je úplne jasné, že je to tak najlepšie a že Pánbožko si tak želá, tak to je niečo iné.
@Everett_Young:D jo dobrá komediální vsuvka. Přesně tohle jsem si vždycky přál vidět, jak Ramsay bez trička seká železné v plné zbroji jako dříví v lese.
@Kalam Mekhar To taky. Opravdu mě fascinuje jak jde ona pověstná "realističnost" chvílemi do háje aby dali prostor starým dobrým lkišé, jako například Daario, Jorah a Ben vs milion a jeden obránce města. A taky mě na tom pobavilo jak se takovej sadistickej magor nechal dobrovolně zřídit =D
@Slenjoy Tak já tam viděl jenom čluny. Mimochodem úplně normální ironbornská taktika útoku ve vnitrozemí. Ostatně takoví Vikingové (jimiž jsou Ironborn inspirováni) takhle dobyli celou Rus.
@Nitpicker Nevím o žádné řece, která by vedla od západního pobřeží až k Hrůzovu. A že je sever dost rozlehlý. Jako řeka tam je, ale to bych věřil spíš, že se tam vylodí Skagosané...
Komentáře
@Gepeto Vzhůru do Kecáliště
me ta myslenka Nitpickera taky pripada dobra a kdyby ne,nezacnu ho tady hned socovat ze tomu nerozumi a vlastne nevi co rika...tady je to asi one(two) man show?
nech sa paci;)
"Je jedna vec vyjadriť svoj názor a druhá povedať, že je úplne jasné, že XY a preto seriál vôbec nemení charaktery."
Nerozumím.